Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Οι Σουηδοί αλλάζουν τα δεδομένα για τα pcr test!

Οι Σουηδοί αλλάζουν τα δεδομένα για τα pcr test!

0
Dodekanisos

Σύμφωνα με τη Σουηδική Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας, η τεχνολογία PCR δεν μπορεί να διακρίνει μεταξύ ιών ικανών να μολύνουν κύτταρα και ιούς που έχουν εξουδετερωθεί στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Ως αποτέλεσμα, αυτές οι δοκιμές «δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσδιορίσουν εάν κάποιος είναι μεταδοτικός ή όχι». Οι Σουηδοί ουσιαστικά τονίζουν αυτό που και άλλοι εμπειρογνώμονες έχουν δώσει έμφαση, ότι:

«Το RNA από τον ιό μπορεί συχνά να ανιχνευθεί για εβδομάδες (μερικές φορές μήνες) μετά την ασθένεια, αλλά δεν σημαίνει ότι εξακολουθείτε να είστε μεταδοτικός. Υπάρχουν επίσης αρκετές επιστημονικές μελέτες που υποδηλώνουν ότι η μετάδοση του νέου ιού είναι μεγαλύτερη κατά την περίοδο της νόσου.”

Ακόμα κι αν ανιχνευτεί RNA ανά πάσα στιγμή, αυτό δεν σημαίνει ότι είστε μολυσματικοί και είστε ικανοί να μολύνετε άλλους. Οι δοκιμές PCR μπορεί να είναι θετικές για έως και 100 ημέρες μετά την έκθεση στον ιό. Οι δοκιμές PCR δεν κάνουν τίποτα περισσότερο από την επιβεβαίωση της παρουσίας θραυσμάτων ιικού RNA του ιού στη μύτη κάποιου. Ενώ ένα άτομο με κορωνοϊό είναι μολυσματικό για περίοδο μίας έως δύο εβδομάδων, μη βιώσιμα (αβλαβή) ιικά θραύσματα ιού παραμένουν στη μύτη και μπορούν να ανιχνευθούν με δοκιμή PCR για έως και 100 ημέρες μετά την έκθεση . Ένα πρόσφατο άρθρο που δημοσιεύθηκε στο ιατρικό περιοδικό The Lancet εξηγεί ότι οι εξετάσεις PCR μπορούν να είναι «θετικές» για έως και πέντε φορές περισσότερο από τη στιγμή που ένα μολυσμένο άτομο είναι πραγματικά μολυσματικό. Εξηγούν ότι έως και το 75% των «θετικών» ατόμων είναι πιθανότατα μετά τη μόλυνση.

Με στοιχεία από το infowars.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments