Αρχική Videos Οι Σέλτικς “λύγισαν” στην παράταση τους Μπακς

Οι Σέλτικς “λύγισαν” στην παράταση τους Μπακς

0
Dodekanisos

Σε μία αναμέτρηση ειδικών συνθηκών, οι Μιλγουόκι Μπακς το πάλεψαν στη Βοστώνη και πήγαν στην παράταση, εκεί όμως έμειναν από δυνάμεις και ηττήθηκαν με 113-122 από τους Μπόστον Σέλτικς. Δεν αγωνίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λόγω τραυματισμού που αποκόμισε από το ματς με τους Νικς.

Αρκετά δύσκολη θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει την σεζόν που διανύουν μέχρι στιγμή οι πρωταθλητές του NBA, Μπακς. Στις ήδη πολλές βασικές απουσίες ήρθε να προστεθεί και εκείνη του Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Κατά συνέπεια η εκτός έδρας ήττα από τους Σέλτικς μπορεί να χαρακτηριστεί φυσιολογική, δεδομένων των ελλείψεων. Ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το “τριφύλλι” είχε μόλις μία απουσία. Η ομάδα του Μιλγουόκι το πάλεψε, “οδήγησε” τον αγώνα στην παράταση με μεγάλο τρίποντο του Γκρέισον Άλεν, αλλά εκεί έμεινε από δυνάμεις και “λύγισε”. 

Το ρεκόρ των Μπακς διαμορφώνεται πλέον ως 6-7 (1-4 εντός και 5-3 εκτός έδρας). Στον αντίποδα οι Σέλτικς ανέβηκαν στο 6-6. 

Για τους νικητές, ξεχώρισαν οι Τζέισον Τέιτουμ με double-double (27 πόντους και 11 ριμπάουντ) και ο Dennis Schröder, ο οποίος σκόραρε 38 πόντους.

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 30-30, 51-55, 88-81, 108-108 (κ.α.), 122-113

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments