Αρχική Videos Οι Σέλτικς «λύγισαν» Μπακς και Αντετοκούνμπο

Οι Σέλτικς «λύγισαν» Μπακς και Αντετοκούνμπο

0
Dodekanisos

Οι Μπόστον Σέλτικς νίκησαν 117-103 στο «Boston Garden» τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Πλέον οι Μπακς έπεσαν στο 18-11 ενώ οι «κέλτες» βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 14-14. Δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος πέτυχε 20 πόντους. Ενώ ο Κρις Μίντλετον αποχώρησε τραυματίας (διάστρεμμα και με υπερέκταση στο αριστερό γόνατο) στην τρίτη περίοδο.

Ο «Greek Freak» ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 20 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη σε 34 λεπτά συμμετοχής. Καλή εμφάνιση και από τον Τζρου Χόλιντεϊ με 20 πόντους, 8 ασίστ και 3 κλεψίματα. Ενώ 15 πόντους είχε ο Πατ Κόνατον και 13 ο Μπόμπι Πόρτις. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχε 5 πόντους σε 5 λεπτά συμμετοχής. 

Για τους νικητές, ο Τζέισον Τέιτουμ ήταν ασταμάτητος με 42 πόντους (9/12 δίποντα, 7/13 τρίποντα, 3/5 βολές), 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 κλεψίματα. Την στιγμή που ο Μπράουν ολοκλήρωσε τον αγώνα με 19. 

Ο επόμενος αγώνας για τους Μπακς, έχει προγραμματισθεί για τα ξημερώματα της Πέμπτης (03:00) στο Μιλγουόκι κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς. Στην συνέχεια, τα «ελάφια» θα παίξουν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Νέα Ορλεάνη και την επομένη, τα ξημερώματα της Κυριακής με τους Καβαλίερς στο «Fiserv Forum».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments