Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Οι πρώτοι της Β΄Kατηγορίας

Οι πρώτοι της Β΄Kατηγορίας

0
Dodekanisos


Γράφει ο Ηλίας Λοίζος

Θα θέλαμε να ξεκινήσουμε το θέμα μας με τα κάλαντα, όμως έχουμε άπαντες αλλάξει τόσο πολύ που μάλλον αρκετοί θα μας παρεξηγούσαν!

Ας βουτήξουμε τα Θεοφάνεια στην παγωμένη θάλασσα για τον σταυρό, και ας ελπίσουμε ότι θα συνέλθουμε λίγο από το τούρτουρο.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Εκτός από το πρωτάθλημα της Α΄ και “μεγάλης” κατηγορίας Δωδεκανήσου, υπάρχουν η δεύτερη και η τρίτη, με τις ομάδες να δίνουν τον δικό τους αγώνα για το “πρεστίζ” και την επιβίωση τους.

Ωστόσο, το αγωνιστικό κομμάτι και η συγκομιδή των βαθμών, μέσα από τα επιτυχημένα αποτελέσματα θα κρίνουν τον προπονητή στα μάτια της διοίκησης και του κάθε παράγοντα.

Στην δεύτερη κατηγορία υπάρχουν δύο όμιλοι ο Α΄και ο Β΄ με δεκατρείς ομάδες ο πρώτος και με δώδεκα ο δεύτερος, κάτι που ίσως χρειάζεται μια αναθεώρηση των πραγμάτων, καθώς στην Γ΄ κατηγορία συμμετέχουν έντεκα ομάδες.

Το πρωτάθλημα στην δεύτερη κατηγορία ξεκίνησε 19 Οκτωβρίου και λόγω των εορτών, αγωνιστική δραστηριότητα είχαμε μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, με αποτέλεσμα να μην συμπληρωθεί ο πρώτος γύρος.

Στον πρώτο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας και σε σύνολο τεσσάρων αγώνων, από 19/10 έως 10/11,  την πρωτιά την πήρε ο προπονητής Παναγιώτης Καρίκης με την ομάδα του Ευκλή, πετυχαίνοντας 10 γκολ ενώ δέχτηκε 3.


Στην δεύτερη τετράδα αγώνων, η πρωτιά πήγε στον προπονητή Σάββα Καραβόλια και την ομάδα του τον  Ακουσίλαο, με την επίθεση να βγάζει <<φωτιές>> και να πετυχαίνει 20 τέρματα ενώ η άμυνα δέχτηκε μόλις 2.

Β΄  ΟΜΙΛΟΣ

Ο Ατρόμητος Διμυλιάς

Στον δεύτερο όμιλο έγινε <<μάχη>> για το ποιος θα πάρει τα ηνία στην έναρξη του πρωταθλήματος και τελικά ο Γιώργος Χατζηπέτρος με τον Ατρόμητο Διμυλιάς πέτυχαν τρεις νίκες και μια ισοπαλία, η οποία τους έφερε στην πρώτη θέση της τετράδας αγώνων από τις 18/10/2019 μέχρι τις  11 Νοεμβρίου. Ο έμπειρος προπονητής είδε την ομάδα του να πετυχαίνει 7 τέρματα και να δέχεται 5, όμως αυτά τον έφεραν στην πρωτιά.

Στην δεύτερη τετράδα αγώνων ο Φιλήμονας Μιχαλάκης με την ομάδα της Αναγέννησης Έμπωνα, αναδείχτηκε πρώτος καθώς σημείωσε τρεις νίκες και μια ισοπαλία που του απέφεραν δέκα βαθμούς. Η παραγωγικότητα των παικτών του νεαρού τεχνικού έφτασε τα 11 τέρματα ενώ δέχτηκαν μόλις 1. 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments