Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Οι πρώτες πειθαρχικές διώξεις

Οι πρώτες πειθαρχικές διώξεις

0
balla2
Dodekanisos
Σε αυτές βρίσκονται τα ονόματα των προφυλακισθέντων από την πολιτική δικαιοσύνη Αχιλλέα Μπέου και Γιώργου Τσακογιάννη, αλλά και των επίσης κατηγορούμενων, Θανάση Ντότση, Γιάννη Παπαδόπουλου, Γιάννη Παπακώστα, Παντελή Νικολάου, Μιχάλη Νικολόπουλου και Νίκου Χάλκου. Aυτοί κινδυνεύουν με δια βίου απαγόρευση ενασχόλησής με κάθε αθλητική διαστηριότητα και πρόστιμο. Οσο για τις ομάδες κινδυνεύουν ακόμα και με υποβιβασμό, καθώς καλούνται σε απολογία με βάση το βαρύτατο κατηγορητήριο που κουβαλάνε τα φυσικά πρόσωπα. Αυτές είναι οι εξής: Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα, Ηλιούπολη και Εθνικός Αστέρας. Αυτό πάντως που προκαλεί μεγάλη αίσθηση και είναι πρωτοφανές, είναι η μη δημοσιοποίηση από την πλευρά της ΕΠΟ των κατηγοριών με βάση τις οποίες καλούνται ομάδες και φυσικά πρόσωπα σε απολογία. Οπως αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι η ΠΑΕ Καβάλα καλείται σε απολογία «πακέτο» με τον Γιάννη Παπακώστα…
Αναλυτικά οι πρώτες διώξεις από την πλευρά της αθλητικής δικαιοσύνης, καθώς είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει και δεύτερο «πακέτο»:
Κλήσεις προς:
Αθανασίου Ανδρ. Ντότση, αδειοδοτημένου από την Ε.Π.Ο. διαμεσολαβητή μετεγγραφών ποδοσφαιριστών (προς ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΟ).
Ιωάννη Παπαδόπουλου, πρώην υπαλλήλου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) (προς ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΟ).
Ιωάννου Π. Παπακώστα, προπονητή ποδοσφαίρου και «ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ», νομίμως εκπροσωπούμενης (προς ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ SUPER LEAGUE – ΕΛΛΑΔΑ).
Αχιλλέα Μπέου, προέδρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, νομίμως εκπροσωπουμένης (προς ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ SUPER LEAGUE – ΕΛΛΑΔΑ).
ΠΑΝΤΕΛΗ Νικολάου, προπονητή ποδοσφαίρου και Π.Α.Ε. «Εθνικός Αστέρας», νομίμως εκπροσωπούμενης (προς ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β’ & Γ’ ΕΘΝ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ).

πηγή: www.onsports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments