Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Οι πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου στο Λουτράκι

Οι πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου στο Λουτράκι

0
Dodekanisos

Οι αθλήτριες της Τελχινίδας, Νικολέτα Γκίκα και Κάλλια Θαρρενάκη βρίσκονται με την προπονήτριά τους Φαίη Μίχου στις εγκαταστάσεις του Spotrcamp στο Λουτράκι για να αγωνιστούν  στο τελικό τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ στην κατηγορία κάτω των 17.

Οι περσινές  πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου αφού υπερασπίστηκαν με επιτυχία τον τίτλο τους στο φετινό regional στην Κω έχουν στόχο να συνεχίσουν τις εξαιρετικές αγωνιστικές τους εμφανίσεις και απέναντι στις καλύτερες ελληνικές ομάδες της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας.

Μαζί τους στο Λουτράκι δύο ακόμη ροδίτισσες, η Αγάπη Ευθυμίου και η Ραφαέλα Κουκιά με τον προπονητής  τους Νίκο Μακρή που πήραν το εισιτήριο για το LOUTRAKI JUNIORS K17 FINALS  κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στην Κω .

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου από την Κω (με συμπαίκτη τον κρητικό Μάνο Μουτάφη) και ο προπονητής Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου συμπληρώνουν τη εκπροσώπηση του δωδεκανησιακού μπιτς βόλεϊ στο τουρνουά που θα βγάλει τους φετινούς πρωταθλητές Ελλάδας σε παίδες και κορασίδες.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments