Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Οι προτάσεις της ΑΕ Κω

Οι προτάσεις της ΑΕ Κω

0
3
Dodekanisos
Την απάντηση της στην πρόταση του ΑΟ Δικαίου για συνένωση των δύο ομάδων έδωσε χθες η ΑΕ Κως, μετά τη διεξαγωγή του έκτακτου διοικητικού συμβουλίου της που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής. Συγκεκριμένα, η νέα πρόταση των «βυσσινί» για τη συνένωση, η οποία θα εξεταστεί σήμερα από τους διοικούντες τον ΑΟ Δικαίου έχει ως εξής:
«Έχοντας γνώση ότι η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΣ έχει δικαίωμα να λάβει μέρος στο περιφερειακό πρωτάθλημα την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την επιθυμία όλου του φίλαθλου κόσμου του νησιού μας να προχωρήσουμε σε συνένωση με το σωματείο του Α.Ο. ΔΙΚΑΙΟΥ, πήραμε την απόφαση να προτείνουμε τις θέσεις μας σε μια τέτοια κίνηση η οποία έχει ως μοναδικό στόχο την δημιουργία μιας ακόμα δυνατότερης ομάδας η οποία θα μπορεί να πρωταγωνιστεί σε εθνικές κατηγορίες και θα αναδείξει το κωακό ποδόσφαιρο εξελίσσοντας το παράλληλα. Οι θέσεις μας είναι οι παρακάτω:
Το όνομα της ομάδας θα είναι  ”ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΣ  – ΔΙΚΑΙΟΣ” με προοπτική σε βάθος χρόνου να ονομαστεί σε  ”ΚΩΣ” , όπου και εκφράζει όλο το νησί, έχοντας σαν σήμα της το νησί μαζί με την ονομασία και την χρονολογία ίδρυσης (1986) της ομάδας.
Λόγω της χρησιμοποίησης του μητρώου της  ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΣ, το καταστατικό προβλέπει ότι το Δ.Σ. θα αποτελείτε από 7 τακτικά μέλη και 4 αναπληρωματικά, από τα οποία 7 τακτικά μέλη, τα 4 θα είναι από την Α.Ε. ΚΩΣ και τα 3 από τον Α.Ο. ΔΙΚΑΙΟΥ, και από τα 4 αναπληρωματικά μέλη, 2 θα είναι από την  Α.Ε. ΚΩΣ και τα 2 από τον Α.Ο. ΔΙΚΑΙΟΥ, κάνοντας παράλληλα αίτηση για τροποποίηση του καταστατικού ζητώντας τα τακτικά μέλη να γιάνουν 11 και τα αναπληρωματικά 6. Τα εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ. θα είναι αρμόδια για την εκλογή του προέδρου και των υπολοίπων θέσεων του Δ.Σ..
Η έδρα θα είναι το δημοτικό  στάδιο Πυλίου και το νέο  στάδιο Ανταγόρας, όπου και θα επιλέγεται η κατάλληλη  ανάλογα με τις ανάγκες της  κατηγορίας που θα βρίσκεται  η ομάδα. Η ομάδα θα έχει δυο εμφανίσεις, η πρώτη θα είναι βυσσινί και η δεύτερη μπλε.

Βασική προϋπόθεση στην συνεχεία  αυτής της προσπάθειας είναι  η θέληση και των δυο σωματείων σε μια καλή συνεργασία που  μόνο στόχο έχει την ένωση  των παραγόντων και φιλάθλων  όλου του νησιού για το καλό του κωακού ποδοσφαίρου». (πηγή: Giafkasports.gr)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments