Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου “Οι πραγματικοί φίλοι του Παναγιώτου ήταν εδώ”

“Οι πραγματικοί φίλοι του Παναγιώτου ήταν εδώ”

0
Dodekanisos

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο “Καλλιπάτειρα” το τουρνουά που διοργάνωσε ο Ευαγόρας στη μνήμη του πρώην προέδρου του συλλόγου Μιχάλη Παναγιώτου. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος των “πρασίνων”Νίκος Φιλίππου, αναφέρονται τα ακόλουθα:
“Σήμερα οι πραγματικοί φίλοι του αειμνήστου Μιχάλη Παναγιωτου ήταν εδώ, εμείς η διοίκηση του Ευαγορα προσπαθήσαμε για να πραγματοποιηθεί με επιτυχία το πρώτο τουρνουά εις μνήμη του. Πιστεύω ότι τα καταφέραμε διότι στις εξέδρες είδα αρκετούς φίλους και σημαντικούς παράγοντες του νησιού, δεν είδα όμως κανένα εκπρόσωπο της πολιτικής και αυτό με εκνεύρισε πάρα πολύ, οι προσκλήσεις που μοίρασα προσωπικά εγώ ήταν πολλές αλλά αποτέλεσμα μηδέν… Τέλος πάντων θέλω να πιστεύω ότι απλά δεν μπορούσαν να είναι μαζί μας για δικούς τους λόγους. Στο τέλος κλείνω χαρούμενος και υπερήφανος που ανήκω στην οικογένειά του μεγάλου ΕΥΑΓΟΡΑ… Θέλω να ευχαριστήσω πολύ εκ μέρους της διοίκησης τις ομάδες που τίμησαν τον αείμνηστο Μιχάλη, τον Ορφέα, τους Ιπποτες, και την ομαδα φίλων του Παναγιωτου. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είμαστε εμείς..Εμείς που προσπαθούμε και ματώνουμε για να κρατάμε τα παιδιά στους αγωνιστικούς χώρους…Που τρέχουμε και μαζεύουμε τις μπάλες, που αφήνουμε τις οικογένειες μας για την λατρεία μας.. Που κάνουμε και άλλα πολλά τα οποία όσοι ασχολούνται τα γνωρίζουν…….
ΥΣ.. Τα γραφεία, τα FB, οι υποσχέσεις, οι καρέκλες και οι καραμέλες δεν είναι για εμάς… Καλό βράδυ και υποσχόμαστε καλύτερα πράγματα…!!!”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments