Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Οι ποδηλατικοί αγώνες του ΑΝΤΑΙΟΥ

Οι ποδηλατικοί αγώνες του ΑΝΤΑΙΟΥ

0

Ο αθλητικός όμιλος Ανταίος συνδιοργάνωσε μαζί με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το ΔΟΠΑΡ το Σάββατο 13 Μαΐου στην περιοχή της πλατείας Διμυλιάςτους ποδηλατικούς αγώνες ατομικής χρονομέτρησης με την επωνυμία «Elysium resort and Spa» και την Κυριακή 14 Μαΐου τον Γύρο Ατταβύρου στον Άγιο Ισίδωρο με την επωνυμία σιρκουίτ «Super Market Pappou» με αφετηρία τον Άγιο Ισίδωρο όπου η διαδρομή ήταν με δεξιόστροφη κατεύθυνση προς Έμπονα και τερματισμό στον Άγιο Ισίδωρο.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος το Σάββατο και την Κυριακή 9 σωματεία από όλη την Ελλάδα με τις εξής συμμετοχές: Α.Ο ΑΝΤΑΙΟΣ: 27 αθλητές Π.Ο.Ρ ΡΟΔΗΛΙΟΣ: 16 αθλητές ΑΣΡ. ΕΛΑΦΟΣ: 16 αθλητές Γ.Σ ΔΙΑΓΟΡΑΣ: 9 αθλητές ΚΩΑΚΟΣ.Ο.Π: 7 αθλητές Π.Ο.Κ: 5 αθλητές Α.Ο. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ – ΤΑΛΩΣ ΧΑΝΙΩΝ : Από έναν αθλητή.

Ευχαριστούμε την κοινότητα της Διμυλιάς και του Αγίου Ισιδώρου καθώς και τους πολιτιστικούς τους συλλόγους Φουντουκλί και Π.Σ. Άγιος Ισίδωρος για την προσφορά τους στα αναψυκτικά και τα νερά στους παρευρισκόμενους καθώςάνοιξαν τις αίθουσες των πολιτιστικών συλλόγων τους για τις ανάγκες των αγώνων και βοήθησαν τα μέλη τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ευχαριστούμε τον Διοικητή της αστυνομίας Εμμανουήλ Κ.Παπαδάκη και την τροχαία της Ρόδου που και στους δύο αγώνες ήταν παρών για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων στον δρόμο και την Ο.Α.Κ Ρόδου που μας βοήθησε.

Ευχαριστούμε τους αλυτάρχες-χρονομέτρες και ιατρό του αγώνα για την άψογη συνεργασία τους. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Exis Sport Event και Sunwing Kalithea Beach οι οποίοι ήταν οι χορηγοί μας για τους motoMarshallsτου αγώνα που φρόντισαν για την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή τωναγώνων και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις όπου χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ένας ασφαλής αγώνας δρόμου.

Ευχαριστούμε την ΤΟΥΟΤΑ Ξενάκης για την παραχώρηση του αυτοκινήτου HILUX για τις ανάγκες των αγώνων καθώς και τον κ.Ζόγλου Γιάννη για την πολύτιμη βοήθεια του σε όλο τον αγώνα αλλά και ως οδηγό αλυτάρχη μεηλεκτρικό αυτοκίνητο της ΤΟΥΟΤΑ Ξενάκης.

Θα θέλαμε να δώσουμε τα εύσημα μας στον αθλητή Παπασταματάκη Κυριάκο όπου σε μία πτώση αθλητή άλλης ομάδας σταμάτησε από τον αγώνα του για να τον βοηθήσει.
Η φωτογραφική κάλυψη του γύρου Ατταβύρου πραγματοποιήθηκε από την κυρία Ειρήνη Σταυρά όπου αποθανάτισε με τον φακό της τις προσπάθειες των αθλητών και την ευχαριστούμε θερμά.
Καταλυτικής σημασίας για την διεξαγωγή των αγώνων ήταν οι εθελοντές της ομάδας μας Α.Ο.Ανταίος που ήταν οι γονείς των παιδιών!
Μπράβο σε όλα τα παιδιά και τους αθλητές που έλαβαν μέρος και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και στις ομάδες που έλαβαν μέρος βοηθώντας μας με το όμορφο κλίμα συνεργασίας και αλληλοσεβασμού που υπήρχε.
Οι χορηγοί των αγώνων μας Παναγροτική Ρόδου. Κiriakoulis (Αταβυρος-Lavazza-Μύλος).miGreensgourmettasty.RodosGlass (Κάππος). Φροντιστήριο Ένεκα Πλεονέκτημα. ΤΟΥΟΤΑ Ξενάκης Αυτοκίνητα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments