Αρχική Videos “Οι περιορισμοί στην ελευθερία πρέπει να είναι η έσχατη λύση”

“Οι περιορισμοί στην ελευθερία πρέπει να είναι η έσχατη λύση”

0
Dodekanisos

Οι περιορισμοί στην ελευθερία «πρέπει να είναι η απόλυτη έσχατη λύση» και το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να «ζήσει με τον κορονοϊό το 2022, δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Sajid Javid (Σατζίντ Χαβίντ). Ωστόσο ο ίδιος τόνισε ότι «το κύμα μόλυνσης της Omicron που σπάει ρεκόρ θα δοκιμάσει τα όρια του Βρετανικού συστήματος υγείας».

Ο Javid, γράφοντας στην Daily Mail μεταξύ άλλων τόνισε και τα εξής:
«Οι περιορισμοί στην ελευθερία μας πρέπει να είναι η απόλυτη έσχατη λύση και ο βρετανικός λαός δικαίως περιμένει από εμάς να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τους αποτρέψουμε. Από τότε που ανέλαβα αυτόν τον ρόλο πριν από έξι μήνες, είχα επίσης πλήρη επίγνωση του τεράστιου υγειονομικού, κοινωνικού και οικονομικού κόστους των lockdown. Έτσι είμαι αποφασισμένος ότι πρέπει να δώσουμε στον εαυτό μας την καλύτερη ευκαιρία να ζήσουμε με τον ιό και να αποφύγουμε αυστηρά μέτρα στο μέλλον».

Τα κυβερνητικά στοιχεία έδειξαν ότι άλλα 189.846 επιβεβαιωμένα εργαστηριακά κρούσματα κορωνοϊού είχαν καταγραφεί στο Ηνωμένο Βασίλειο την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, ένα ακόμη νέο ρεκόρ για τα καθημερινά αναφερόμενα κρούσματα.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments