Οι Πάνθηρες στο πλευρό του Χρήστου Παπαγιάννη

Οι Πάνθηρες Ρόδου μέσω επίσημης ανάρτησής τους στο Facebook, απευθύνουν κάλεσμα βοήθειας προς τον πατέρα του νεαρού ποδοσφαιριστή των ακαδημιών τους Γιώργου Παπαγιάννη. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση

«Ο πατέρας του νεαρού ποδοσφαιριστή των Ακαδημιών μας χρειάζεται την βοήθεια μας σε μια δύσκολη στιγμή για εκείνον. Ειδικότερα, ο πατέρας του Γιώργου Παπαγιάννη, ο Χρήστος έχει διαγνωσθεί με καρκίνο στο πάγκρεας και χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης. Η οικογένεια των Πανθήρων ως οφείλει στέκεται στο πλευρό του πατέρα του νεαρού Γιώργου και απευθύνει έκκληση βοήθειας προς όποιον μπορεί να προσφέρει. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6943713882. Ενώ, εκτός απο τους κουμπάραδες που εχουν στηθεί, υπάρχει και αριθμός Paypal, papagiannis661@gmail.com για όσους προτιμούν αυτό τον τρόπο ή για τους φίλους που μένουν στο εξωτερικό.
 
Έκκληση βοήθειας για τον Χρήστο. Όλοι μαζί μπορούμε… Όλοι ξέρουμε πόσο σκληρά μπορεί να χτυπήσει η μοίρα μερικές φορές και πόσο κοντά μπορεί να είναι η ζωή και ο θάνατος μεταξύ τους. Ο 40-χρονος Χρήστος Παπαγιάννης από το Αφάντου της Ρόδου, πατέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών έχει καρκίνο στο πάγκρεας και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα μετά και από τις πολλές χημιοθεραπίες και ακτινοβολίες που έκανε.
 
Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει το χειρουργείο σε νοσοκομείο της Αθήνας. Η επέμβαση και παραμονή στο νοσοκομείο θα κοστίσει γύρω στις 30.000 ευρώ, κόστος υπερβολικά μεγάλο για την οικογένεια, πράγμα που αδυνατεί. Ειδικά όταν ο Χρήστος δεν δούλεψε καθόλου φέτος λόγο του προβλήματος της υγείας του και δουλεύει μόνο η σύζυγος και μητέρα που πρέπει να ταΐσει και τα τέσσερα παιδιά τους. Δεδομένου ότι όλες οι θεραπείες έχουν ήδη κοστίσει αρκετά μέχρι σήμερα. Γι’ αυτό όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε για να σωθεί ο Χρήστος. Με την ελπίδα να ζήσει από την επέμβαση και να περάσει τα Χριστούγεννα με τα παιδιά και την οικογένειά του.
Ακόμα και το μικρότερο ποσό βοήθειας μετράει.
 
Για όλους όσους σκέφτονται να στηρίξουν την οικογένεια σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, μπορούν να έρθουν σε επαφή με την Αλεξάνδρα Παπαγιάννη Seefried, σύζυγος του Χρήστου Παπαγιάννη. Αλεξάνδρα- Alexandra Papagiannis Seefried. Λογαριασμός που θα μπορούσατε να βοηθήσετε θα δωθεί αύριο σε αυτό το πόστ. Παρόλα αυτά όσοι θέλετε άμεσα να ερθετε σε επαφή με την σύζυγο παραθέτω σε λίνκ το προφίλ της https://www.facebook.com/alexandra.papagiannis».

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments