Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Οι Πάνθηρες έστειλαν το κοινωνικό τους μήνυμα (pics)

Οι Πάνθηρες έστειλαν το κοινωνικό τους μήνυμα (pics)

0
Dodekanisos

Το δικό τους κοινωνικό μήνυμα ενόψει του 2020 έστειλαν οι Πάνθηρες μέσω μιας πολύ όμορφης φιλανθρωπικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το βράδυ στην αίθουσα του Ροδινιού. Ο σκοπός της ήταν η ενίσχυση των άπορων οικογενειών της περιοχής μας και για τον λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε μπαζαρ τα έσοδα του οποίου προορίζονται γι’ αυτό τον σκοπό. Τα προϊόντα που τέθηκαν προς πώληση δημιουργήθηκαν από τους ίδιους τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας του συλλόγου. Την εκδήλωση «άνοιξε» ο γενικός διευθυντής Νίκος Καρπαθάκης ο οποίος έδωσε τις ευχές του ενόψει του νέου έτους ενώ τοποθέτηση έκανε και ο πρόεδρος Κώστας Διάκου που τόνισε την σπουδαιότητα της εκδήλωσης καθώς ήταν για φιλανθρωπικό σκοπό και ζήτησε απ’ όλους την στήριξη της Ακαδημίας. Παράλληλα λειτούργησε μια πλούσια λαχειαγορά ενώ έγινε και μια πολύ όμορφη παρουσίαση των στολών όλων των τμημάτων του συλλόγου, από το πιο μικρό ηλικιακά μέχρι και την ανδρική ομάδα. Το παρών έδωσαν όλα τα παιδιά των Ακαδημιώ ν που μαζί με τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους δημιούργησαν μια πολύ όμορφη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Την εκδήλωση πλαισίωσε η μουσική μπάντα «Ta Googlia» η οποία προσέφερε ένα πολύ ξεχωριστό θέαμα για τα μικρά παιδιά τα οποία το χάρηκαν ιδιαιτέρως και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

«Εύχομαι να λιγοστέψουν οι άπορες οικογένειες»
Μιλώντας για την εκδήλωση αλλά και την φιλοσοφία των Πανθήρων, ο πρόεδρος Κώστας Διάκου τόνισε τα ακόλουθα:
«Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο και ειδικά τους γονείς των παιδιών που έδωσαν το παρών και στήριξαν την εκδήλωση αυτή. Είναι πολύ σημαντικό τις μέρες αυτές να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη. Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου το 2020 να έρθει και να αγκαλιάσει όλους όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα και να τους δώσει αγάπη. Εύχομαι να έχουμε λιγότερες άπορες οικογένειες. Οι Πάνθηρες πάντα θα στέκονται αρωγοί στις κοινωνικές προσπάθειες καθώς είναι ένας από τους βασικούς στόχους του συλλόγου».

-Οι Πάνθηρες θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους επιχειρηματίες που στήριξαν την εκδήλωση προσφέροντας τα πολύ όμορφα εδέσματα, τους χυμούς και τα αναψυκτικά που προσφέρθηκαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Φωτογραφίες: Γεωργία Σαράντη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments