Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου “Οι Πάνθηρες είναι σε σωστό δρόμο”

“Οι Πάνθηρες είναι σε σωστό δρόμο”

0
Dodekanisos

H σωστή προετοιμασία των τερματοφυλάκων είναι ένα από τα βασικά πράγματα στα οποία δίνουν μεγάλη βαρύτητα οι Πάνθηρες. Για τον λόγο αυτό έχουν κάνει συνεργασία τόσο με το Νίκο Αλεξανδρίδη όσο και με τον Αντώνη Βέτσικα, δυο ανθρώπους που είναι γνώστες όσον αφορά την εκγύμναση και την προετοιμασία των τερματοφυλάκων και προσφέρουν με όρεξη και μεράκι τις υπηρεσίες τους.

Ο Νίκος Αλεξανδρίδης είναι ο άνθρωπος που ασχολείται σε καθημερινή βάση με την προετοιμασία των τερματοφυλάκων της ανδρικής ομάδας αλλά και της Κ16 και σιγά σιγά η δουλειά του αρχίζει και φαίνεται στους αγωνιστικούς χώρους. Έχοντας συνδέσει το όνομα του με μερικές σημαντικές στιγμές του Ροδιακού ποδοσφαίρου στο παρελθόν, αποτελεί οπωσδήποτε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι των Πανθήρων και η παρουσία του ασφαλώς και είναι άκρως εποικοδομητική για τα νεαρά παιδιά που θέλουν να μάθουν τα …μυστικά της θέσης και του ποδοσφαίρου γενικότερα. Ο ίδιος μιλώντας για τη μέχρι τώρα συνεργασία του, τόνισε τα ακόλουθα:
«Είναι μια πολύ ωραία συνεργασία. Μου αρέσει πολύ που οι Πάνθηρες είναι πάρα πολύ οργανωμένοι. Η θέση του τερματοφύλακα είναι ιδιαίτερη και πάντοτε χρειάζεται να δείξουμε πολύ μεγάλη προσοχή. Το γεγονός ότι οι Πάνθηρες ασχολούνται σοβαρά με τη σωστή οργάνωση των τμημάτων τους, αποδεικνύει το στόχο και το όραμα που έχουν για το ποδόσφαιρο. Δουλεύουμε συστηματικά για να μπορέσουμε να προετοιμάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τους αυριανούς τερματοφύλακες».

Ο Αντώνης Βέτσικας έχει αναλάβει την προπόνηση των τερματοφυλάκων της Κ10, της Κ12 και της Κ14. Ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε, μεταξύ άλλων επεσήμανε και τα ακόλουθα:
«Είναι πολύ ευχάριστο να δουλεύεις στους Πάνθηρες. Ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Διάκου και γενικά όλος ο σύλλογος μας παρέχουν όλα όσα χρειαζόμαστε προκειμένου να κάνουμε απερίσπαστοι τη δουλειά μας. Οι Πάνθηρες βρίσκονται σε πάρα πολύ καλό δρόμο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments