Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Οι Πάνθηρες …δάγκωσαν έξι φορές! (pics)

Οι Πάνθηρες …δάγκωσαν έξι φορές! (pics)

0
Dodekanisos

Μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, η ανδρική ομάδα των Πανθήρων επιβλήθηκε με 6 – 2 της Θύελλας Πυλώνας σε παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο “Καλλιπάτειρα” στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Γ’ Κατηγορίας. Τα παιδιά του Σταμάτη Κουρδουνάκη “έκλεψαν” τις εντυπώσεις κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι και δείχνοντας ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Υπενθυμίζεται ότι εκτός των Καρπαθάκη και Αγγελάκη, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι κάτω των 18 ετών, γεγονός που καταδεικνύει την δουλειά που γίνεται στους Πάνθηρες.

Το σκορ άνοιξε για τους Πάνθηρες ο Παπανικολάου στο 25′ με πλασέ (1 – 0) αλλά στο 36′ ο Παπαλέξης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα και από κοντά έκανε το 1 – 1 για τη Θύελλα. Πριν τελειώσει το ημίχρονο, ο Καρπαθάκης έκανε το 2 – 1 με πλασέ, δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους και στο 52′ ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 1 αλλά στο 58′ ο Σ. Γιαννούρης μείωσε σε 3 – 2. Από εκεί και πέρα, οι Πάνθηρες “καθάρισαν” τον παιχνίδι. Στο 67′ ο Παπανικολάου με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 4 – 2 και ακολούθησαν δυο τέρματα του Αγγελάκη με τα οποία διαμορφώθηκε το τελικό 6 – 2. Ένα στο 76′ (5 – 2) και ένα στο 85′ (6 – 2).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μόσχος (Καλκαβούρας, Πλάτσης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Kornecki (62′ Δ. Διακογιάννης), Διονυσόπουλος (63′ Καρασάββας), Ισκάς, Καρπαθάκης, Τιτάης, Χατζηκεβορκιάν, Caushaj, Μουχαμεντάνι, Παπανικολάου, Hasa (70′ Τιράκ), Καλατζάκης (46′ Αγγελάκης)
ΘΥΕΛΛΑ: Ρεκούνας, Χρονόπουλος, Στάθης, Gjeta, Αγκάς, Αθανασάκης, Β. Γιαννούρης (16′ Παπαλέξης), Στεφανίδης, Φάκκας, Ivanov, Σ. Γιαννούρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments