Οι παλαίμαχοι Λέρου ευχαριστούν

0
leros palaimaxoi logo

Σε συνέχεια της πετυχημένης διεξαγωγής του 6ου Περιφερειακού Τουρνουά Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών που έγινε στην όμορφη Πάτμο στις 28,29 &30Οκτωβρίου 2016, ο Σύνδεσμος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Λέρου ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, για τη συνέχιση του θεσμού. Επίσης ευχαριστεί ιδιαίτερα τους φιλόξενους οικοδεσπότες Παλαίμαχους της Πάτμου, οι οποίοι έκαναν τα πάντα, προκειμένου όλες τις αποστολές να νιώσουν οικεία.
Στο τουρνουά εκτός της ομάδας της Λέρου, συμμετείχαν επίσης και άλλες έξι ομάδες και ειδικότερα της Σύρου, Τήνου, Ρόδου-Διαγόρα, Καρπάθου, Καλύμνου και Πάτμου,τις οποίες επίσης ευχαριστούμε για την καλή τους παρουσία. Οι ομάδες μας έδωσαν μεταξύ τους αγώνες αποδίδοντας ποιοτικό ποδόσφαιρο.
Οι παλαίμαχοι ανανέωσαν το ποδοσφαιρικό τους ραντεβού για του χρόνου προκειμένου να συνεχιστεί ο επιτυχημένος αυτός θεσμός, συμβάλλοντας έτσι στην περαιτέρω προώθηση του βετερανισμού, ο οποίος επιδρά θετικά στη ψυχοσωματική υγεία και προσδίδει χρόνια και ζωή στους αθλούμενους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές.