Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Οι νικητές του τουρνουά της Κω

Οι νικητές του τουρνουά της Κω

0
Dodekanisos

Με νικητές στις γυναίκες τις δίδυμες αδερφές Αθανασιάδη και στους άνδρες τον έμπειρο προπονητή Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου και τον νεαρό Λευτέρη Φωλιά ολοκληρώθηκε το 3ο τουρνουά Ανδρών και Γυναικών του φετινού Πανδωδεκανησιακού Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ. Το τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις μπιτς βόλεϊ στον Ναυτικό Όμιλο Κω διοργάνωσε η Τοπική Επιτροπή Βόλεϊ Δωδεκανήσου και ο ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω με την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της ναυτιλιακής εταιρίας BLUE STAR FERRIES, του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου, του Δήμου Κω και των επιχειρήσεων ‘10GR Hotel & Wine Bar’, ‘BARDOS WOOD – Εμπόριο Ξυλείας, ‘Κυριακούλης – Νερά Μήλος’, ‘Ξυλοσοφία – ξυλουργικές εργασίες’, IBISKOS-FINE FOODS, Vargas Srort-Κατάστημα αθλητικών ειδών, Πανεπιστήμιο Νεάπολης Πάφος, EXIS sport events

Στις γυναίκες συμμετείχαν 8 ζευγάρια ενώ στους άνδρες αγωνίστηκαν 12 ομάδες. Στον τελικό των γυναικών οι αδελφές Αθανασίου ενώ βρίσκονταν πίσω στο σκορ σχεδόν σε όλο το 1ο σετ κατάφεραν να το κερδίσουν και με ανεβασμένη ψυχολογία να πάρουν και το 2ο σετ αφήνοντας στις Γκίκα/ Κουφομανώλη τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο.

Στους άνδρες σε μία ενδοοικογενειακή κόντρα αφού πατέρας και γιος βρέθηκαν αντιμέτωποι ο Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου και ο Λευτέρης Φωλιάς μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρων απ’ την αρχή έως και τον τελευταίο πόντο νίκησαν με 2-1 σετ τους Δημήτρη Χατζηνικολάου και Παναγιώτη Υδραίο.

Την απονομή των μεταλλίων στους νικητές έκανε ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου Στάθης Μαθιουδάκης.

Το Πανδωδεκανησιακό Πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ θα ολοκληρωθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 31 Αυγούστου & 1 Σεπτεμβρίου με το Τελικό Τουρνουά

από το οποίο θα βγουν και οι φετινοί πρωταθλητές Δωδεκανήσου σε άνδρες και γυναίκες.

Δηλώσεις συμμετοχής για το Τελικό Τουρνουά γίνονται στο www.12volley.gr

Ακολουθούν οι τελικές κατατάξεις του 3ου τουρνουά:

Άνδρες:

Τελική κατάταξη

1οι Χατζηνικολάου Α. / Φωλιάς

2οι Χατζηνικολάου Δ. / Υδραίος

3οι Μπίλλης / Νικολάι

Γαμβρέλης Α./ Παπαστεριάδης

5οι Γαμβρέλης Π./ Περής

Κεφαλιανός / Φωτόπουλος

Μουλάς / Μπαρακάκης

Αλεξούδης / Σαρίκιζης

9οι Μαραγκός / Φιλίππου

Γκιζέττης/ Μαθιουδάκης

Θανόπουλος / Κυπριώτης

Καρδούλιας / Σπύρου

Γυναίκες:

Τελική κατάταξη

1ες Αθανασίαδη Α. / Αθανασιάδη Δ.

2ες Γκίκα / Κουφομανώλη

3ες Ευθυμίου /Κυπριώτη

Αϊβαλιώτη / Μισίρη

5ες Ματσούρη /Πισσάρη

Μυρονίδη / Μυρονίδη

7ες Λάμπρου / Λιάλιου

Γκιζέττη / Σουσάρη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments