Αρχική Αθλητικά νέα Οι MVP προπονητές και οι ομάδες τους

Οι MVP προπονητές και οι ομάδες τους

0
Dodekanisos

Κάθε χρόνο είναι γνωστό, ότι η ποδοσφαιρική περίοδος ξεκινάει είτε στα μέσα Σεπτεμβρίου, είτε στα μέσα Οκτωβρίου. Οι διοικήσεις και οι προπονητές των ομάδων καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να έχουν όλους τους ποδοσφαιριστές παρόντες στην έναρξη της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική χρόνια, και αν  είναι εφικτό τις λιγότερες απουσίες για να γίνουν οι προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια, με διαφορετικούς όρους και…αποδόσεις.

Με την διακοπή των πρωταθλημάτων(με βρίσκει αντίθετο), αρκετές ημέρες πριν τις εορτές των Χριστουγέννων, διαπιστώνεται η βαθμολογική κατάσταση των ομάδων είτε έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος είτε όχι, σε όλες τις κατηγορίες της Δωδεκανήσου.

Είθισται, να χαρακτηρίζουμε πρωταθλητή χειμώνα την ομάδα που βρίσκοται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ανεξάρτητα από το γεγονός της ολοκλήρωσης η όχι του πρώτου γύρου.

Πλέον, η αναφορά μας, αφορά τον ΜVP προπονητή του κάθε σωματείου από την Γ΄ Εθνική κατηγορία στην οποία συμμετέχουν τρεις ομάδες του νησιού μας, Ιάλυσος, Διαγόρας και Φοίβος στον 6ο όμιλο της διοργάνωσης, ακολουθούν η Α΄ , η  Β΄, η Γ΄  κατηγορία και το εφηβικό πρωτάθλημα.

Γ΄  ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στον 6ο  όμιλο της τρίτης εθνικής κατηγορίας, στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται ο ΙΑΛΥΣΟΣ.

Λογικά, με βάση την συγκομιδή βαθμών και των αποτελεσμάτων, δεν κρίνουμε την απόδοση σε κάθε παιχνίδι,  MVP προπονητής αναδεικνύεται ο Σάκης Τερζής, ο οποίος πλέον στον πάγκο των «ερυθροκίτρινων» έχει αντικατασταθεί από τον  Σάκη Παπαβασιλείου.

Όπως είναι γνωστό ο κ. Τερζής παραιτήθηκε λόγω προσωπικών – οικογενειακών θεμάτων και όχι για κάποια άλλη αιτία.

 

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Στην «μεγάλη κατηγορία» του νομού μας, την πρώτη θέση κατέχει η ομάδα του Α.Σ. ΡΟΔΟΣ, η οποία με τα αποτελέσματα της και την συγκομιδή βαθμών, οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.

Τον τίτλο του MVP προπονητή στην πρώτη κατηγορία, παίρνει ο νέος τεχνικός των «ελαφιών»  Σάκης Δέδες.

Άριστες, καλές η μέτριες αποδόσεις της ομάδας δεν το κρίνουμε, απλά μετρούν τα αποτελέσματα και οι βαθμοί της ομάδας του.

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Α΄ ΟΜΙΛΟΣ

Στον πρώτο όμιλο του πρωταθλήματος, στην πρώτη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Α.Ε. ΚΥΠΡΟΥ, η οποία δείχνει ότι επιθυμεί την κατάκτηση του πρωταθλήματος, χωρίς όμως αυτό να έχει ανακοινωθεί επίσημα από την διοίκηση.

Τα αποτελέσματα του συλλόγου στα μέχρι τώρα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, δείχνουν, ότι ο Δημήτρης Σαλπιγκτίδης  δικαίως είναι ο MVP προπονητής του ομίλου, πάντα ανεξάρτητα από την απόδοση της Α.Ε. ΚΥΠΡΟΥ στους αγώνες.

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΜΠΩΝΑ με την επιστροφή της στην δεύτερη κατηγορία, μετά από αρκετό καιρό, οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος στον πρώτο όμιλο, όμως δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση από την πλευρά του Δ.Σ., ότι η ομάδα έχει στόχο την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

Τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα, την έχουν φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας του δευτέρου ομίλου και ορθά ο Φιλήμονας Μιχαλάκης είναι ο MVP προπονητής, χωρίς να υπολογίζεται η απόδοση της Αναγέννησης στα παιχνίδια που έχει δώσει.

ΟΜΙΛΟΣ ΝΗΣΩΝ

Η ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ είναι η ομάδα που βρίσκεται πρώτη στην βαθμολογία του δύσκολου ομίλου των νησιών του βορείου συγκροτήματος στον νομό μας.

Μετά την επιστροφή της στην δεύτερη κατηγορία, η ΔΟΞΑ ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια και δείχνει πως θέλει να γυρίσει πάλι στην «μεγάλη κατηγορία» της Δωδεκανήσου.

Οι πρωτοπόροι έχουν στον πάγκο τους τον Στάθη Γκουντελίτσα, που είναι δίκαια ο MVP προπονητής του ομίλου των νήσων.

 

Γ΄  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ομάδα έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα, είναι ο Ροδιακός.

Το σωματείο έδειξε σημάδια, ότι θα πρωταγωνιστήσει και μέχρι σήμερα, από την αρχή του πρωταθλήματος, βρίσκεται πρώτο στην βαθμολογία της τρίτης κατηγορίας.

Τα αποτελέσματα της του Ροδιακού, είναι εκείνα που δικαίως αναδεικνύουν MVP προπονητή της Γ΄ κατηγορίας τον Παναγιώτη Μπεκιάρη, ο οποίος με πάρα πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, δείχνει τον δρόμο πώς να επιλέγουμε παιδιά για μεγαλύτερες κατηγορίες η ομάδες.

mpekiaris takis

ΕΦΗΒΙΚΟ

ΟΜΙΛΟΣ ΡΟΔΟΥ

Η εφηβική ομάδα του Α.Σ. ΡΟΔΟΣ είναι πρώτη στην βαθμολογία του ομίλου Ρόδου.

Αρκετά παιδιά δείχνουν πολλά πράγματα στους αγωνιστικούς χώρους και αυτό ας το λάβουν υπόψη τους εκείνοι που πρέπει για να μην χαθούν ως «ταλέντα» και μόνο.

Σύμφωνα με την πορεία της ομάδας και τα αποτελέσματα της, ο Θεόδωρος Σαχινίδης είναι ο MVP προπονητής του εφηβικού πρωταθλήματος, ανεξαρτήτως από την αγωνιστική απόδοση.

ΟΜΙΛΟΣ ΝΗΣΩΝ

Ο ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στο εφηβικό πρωτάθλημα των νήσων.

Η πορεία της ομάδας και τα αποτελέσματα της δείχνουν, σε ένα πρωτάθλημα με πολλές αντιξοότητες,  ότι τα παιδιά παρά τις δυσκολίες καταφέρνουν να ανταπεξέρχονται καλά.

Ένας νέος τεχνικός ο Μιχάλης Σκαλέρης,  ορθά αναδεικνύεται ο MVP προπονητής του ομίλου των νήσων.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments