Αρχική Αθλητικά νέα Οι Μπρούκλιν Νετς «δένουν» Ίρβινγκ & Χάρντεν… αντί 360 εκατ. δολαρίων

Οι Μπρούκλιν Νετς «δένουν» Ίρβινγκ & Χάρντεν… αντί 360 εκατ. δολαρίων

0
Dodekanisos

Οι Μπρούκλιν Νετς είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν κατοίκους Νέας Υόρκης τους Ίρβινγκ και Χάρντεν για πολλά ακόμα χρόνια. Μάλιστα είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν υπέρογκα ποσά, για να τους πείσουν.

Οι Νετς ήδη ανανέωσαν το συμβόλαιο του Κέβιν Ντουράντ. Ο Αμερικανός υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο αντί 198 εκατομμυρίων δολαρίων. Οπότε σειρά παίρνουν οι Κάιρι Ίρβινγκ και Τζέιμς Χάρντεν. Πρόθεση των Νετς είναι να κρατήσουν αλώβητη την τριάδα Ντουράντ-Ίρβινγκ-Χάρντεν. 

Σύμφωνα με την «MARCA», ο σύλλογος του Μπρούκλιν φαίνεται αρκετά αισιόδοξος όσον αφορά την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Χάρντεν και Ίρβινγκ. Οι συνομιλίες ήταν «πολύ θετικές», δήλωσε ο Σον Μαρκς, γενικός διευθυντής των Νετς. Οι δύο αθλητές φέρεται πως θα ανανεώσουν για άλλες τρεις και τέσσερις σεζόν αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ίρβινγκ, είχε συμφωνήσει για τετραετές συμβόλαιο αξίας 136 εκατ. δολαρίων στο τέλος της σεζόν 2019/20, το οποίο θα τον καθιστούσε free agent το 2023. Οι Νετς διαφαίνεται πως σκοπεύουν να του προσφέρουν νέο τετραετές συμβόλαιο και με υψηλότερες αποδοχές (198 εκατ. δολάρια). 

Τέλος όσον αφορά την περίπτωση του Τζέιμς Χάρντεν, ο 32χρονος γκαρντ έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο. Στην συνέχεια θα είναι και αυτός free agent. Φυσικά οι Νετς δεν σκοπεύουν να σπαταλήσουν πολύτιμο χρόνο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα του προτείνουν τριετές συμβόλαιο με απολαβές 161 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό γίνεται λόγος για «τρελά» χρήματα. Το Μπρούκλιν είναι διατεθειμένο να ξοδέψει μία περιουσία για να κρατήσει το Big Three μαζί για τις επόμενες σεζόν. Στην πραγματικότητα, εκτιμάται ότι θα ξοδέψει από 541 εκατομμύρια έως 594 εκατομμύρια δολάρια περίπου. Αν και εφόσον οι Ίρβινγκ και Χάρντεν συμφωνήσουν να υπογράψουν αυτές τις νέες επεκτάσεις στα συμβόλαιά τους. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments