Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Οι λεπτομέρειες του σέβεν σάϊντ

Οι λεπτομέρειες του σέβεν σάϊντ

0
balles1
Dodekanisos

Τις λεπτομέρειες του σέβεν σάϊντ έδωσε στη δημοσιότητα η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου. Αναλυτικά:
«Το Δ.Σ. της Ενωσης στη συνεδρίαση της18/ 17-7-2014,αποφάσισε να διοργανώσει αγώνες ΣΕΒΕΝ ΣΑΙΝΤ ανοίγοντας έτσι την αυλαία για την νέα ποδ/κή περίοδο 2014-2015.
Στους αγώνες αυτούς θα λάβουν μέρος με δήλωση συμμετοχής τους προαιρετικά τα Σωματεία Α,Β και Γ ερασιτεχνικής κατηγορίας..
Οι ποδ/στές που θα αγωνισθούν θα πρέπει να έχουν απαραίτητα Δελτίο ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ και ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ και η ομάδα να προσκομίζει συνολική Κατάσταση Υγείας νόμιμα θεωρημένη από γιατρό.
Στο σέβεντ-Σάιντ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και τιμωρημένοι από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ποδ/στές.
Κάθε ομάδα θα αγωνίζετται με 7 ποδ/στές με δικαίωμα τριών /3/ αλλαγών.
Η διάρκεια του αγώνα είναι δύο ημίχρονα των 7.30 λεπτών,χρονομετρημένα,με πεντάλεπτη ανάπαυλα.
Νικήτρια αναδεικνύεται η ομάδα η οποία σημείωσε τα περισσότερα τέρματα σε βάρος της άλλης.
Σε περίπτωση ισοπάλου αποτελέσματος νικήτρια ομάδα αναδεικνύεται η ομάδα που κέρδισε τα περισσότερα ΚΟΡΝΕΡ και σε περίπτωση που υπάρχει ισοπαλία και στα κόρνερ νικήτρια ομάδα αναδεικνύεται αυτή που κέρδισε τα περισσότερα ΦΑΟΥΛ.Σε περίπτωση νέας ισοπαλίας η νικήτρια ομάδα ανακηρύσσεται μετά από εκτέλεση τριών επανορθωτικών λακτισμάτων (πέναλτυ) με τη διαδικασία που προβλέπει η παρ.9 του άρθρου 20 του ΚΑΠ.
Σε περίπτωση αποβολής ποδ/στη από τον αγώνα για έναν από τους λόγους που προβλέπονται από το άρθρο 10 του Π.Κ. και τιμωρούνται με ποινή μιάς αγων/κής ημέρας,ο ποδ/στής αυτός δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνισθεί στον αμέσως επόμενο αγώνα της ομάδος του στο σέβεν-σαιντ.
Σε περίπτωση αποβολής ποδ/στη από τον αγώνα για έναν από τους λόγους που προβλέπονται από το άρθρο 10 του Π.Κ. και τιμωρούνται με ποινή δύο /2/ ή και περισσοτέρων αγων/κων ημερών ο ποδ/στής αυτός δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνισθεί σε κανένα άλλο αγώνα του σέβεν-σάιντ της περιόδου 2014-2015.
Τον οποιοδήποτε αποκλεισμό ποδ/στη από τους περαιτέρω αγώνες θα αποφασίζει η επιτροπή αγώνων σέβεν-σαιντ που θα ορισθεί από το Δ.Σ. της ΕΠΣΔ.Η ως άνω επιτροπή θα επιλύει και κάθε άλλο θέμα που θα δημιουργείται κατά την διάρκεια των παραπάνω αγώνων του σεβεν-σαιντ.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δύο /2/ φάσεις,την Α φάση που θα διεξαχθεί τη ΚΥΡΙΑΚΗ 7 Σεπτεμβρίου και την Β φάση που θα διεξαχθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014,σε ομίλους ώρες και γήπεδα που θα ορισθούν μετά την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής από την Επιτροπη Πρωτ/τος της ΕΠΣΔ.
Οι αγώνες σεβεν-σαιντ στο Βόρειο συγκρότημα θα διεξαχθουν εφ όσον δηλώσει συμμετοχή ικανοποιητικός αριθμός σωματείων.
Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν στην ΕΠΣΔ μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 3 Σεπτεμβρίου 2014 και ο καθορισμός των ομίλων θα γίνει το βράδυ της ίδιας ημέρας και ώρα 18.000 στα γραφεία της ΕΠΣΔ.Ομάδες που επιθυμούν να διαθέσουν τα γήπεδα τους για αγώνες της Α φάσης του Σέβεν Σάιντ,παρακαλούνται να το γνωστοποιήσουν εγγράφως στην ΕΠΣΔ μέχρι την ημερομηνία της κλήρωσης.
Πρίν την έναρξη της Β φάσης όλες οι ομάδες που συμμετέχουν σε αυτήν θα παρελάσουν υποχρεωτικά με τα λάβαρα τους και θα ακολουθήσει Αγιασμός για την έναρξη της νέας αγων/κής περιόδου.
Στις δύο ομάδες του τελικού θα απονεμηθούν κύπελλα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments