Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει του αγώνα τριάθλου

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει του αγώνα τριάθλου

0
Dodekanisos

Ο σύλλογος τριάθλου Απόλλων διοργανώνει το Rodos Triathlon, την προσεχή Κυριακή 30 Οκτωβρίου. Σε συνεργασία με την τροχαία Ρόδου ανακοινώνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Αναλυτικά: «Την Κυριακή 30/10/22 ο αθλητικός σύλλογος τριάθλου Απόλλων Ρόδου, συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. αγώνα τριάθλου Ολυμπιακής Απόστασης. Για την ασφάλεια των αθλητών και των πολιτών έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές αλλαγές, οι οποίες θα εφαρμοστούν μόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα, με την απαραίτητη συμβολή και συμμετοχή, του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου. Ακολουθεί ανάλυση με τις αποκλεισμένες οδούς και οδηγίες για την ομαλή κίνηση στις οδούς εκτόνωσης της κυκλοφορίας, όπως έχουν οριστεί.

Πλατείες:

Πλατεία Ελευθερίας (Δημαρχείου), κλειστή η πρόσβαση από 7ης Μαρτίου, διαθέσιμη για στάθμευση. Πρόσβαση από οδούς Εθελοντών Δωδεκανησίων και Γεωργίου Ευστάθιου, από ώρα: 09:00 έως 15:00

Πλατεία Κουντουριώτη Κλειστή από ώρα: 06:00 έως 18:00

Πλατεία Διαγόρα (Ψαροπούλα) χρήση για στάθμευση τουριστικών λεωφορείων.

Αποκλεισμένες οδοί από ώρα: 09:00 έως 15:00:

Η οδός 7ης Μαρτίου, από το ύψος της Τράπεζας της Ελλάδος μέχρι και την οδό Γεωργίου Παπανικολάου. Εθνάρχου Μακαρίου. Πλωτάρχου Μπλέσσα, Ιερού λόχου προς 7ης Μαρτίου από το ύψος της οδού Εθελοντών Δωδεκανησίων. Σάββα Νικολάου. Γεωργίου Παπανικολάου, Καθοπούλη, Χάλκης, Πάτμου, Καλύμνου από το ύψος της οδού Τήλου έως και την Ακτή Μιαούλη. Ακτή Μιαούλη, Ακτή Κανάρη, μόνο το παραλιακό ρεύμα, (προς κάτω πέτρες), Ρόδος- Ιαλυσός, μόνο το παραλιακό ρεύμα, (προς Ιαλυσό) μέχρι και τη διασταύρωση με οδό Ηλιάδων, (φανάρια Φανερωμένης).

Απαγόρευση Στάθμευσης Οχημάτων από ώρα: 06:00 έως 16:00:

Στην οδό 7ης Μαρτίου, από το ύψος της Τράπεζας της Ελλάδος μέχρι και την πλατεία

Κουντουριώτη. Οδός Γεωργίου Παπανικολάου. Οδός Λέρου.

Είσοδος προς Μύλους από οδό 7ης Μαρτίου.

Οδοί εκτόνωσης του κυκλοφοριακού φορτίου.

-Τα σταθμευμένα οχήματα, που τυχόν παραμείνουν στις αποκλεισμένες οδούς, θα οδηγούνται με συνοδεία στις κοντινότερες εξόδους και ΜΟΝΟ με την παρουσία και τις υποδείξεις των υπευθύνων ασφαλείας της διοργάνωσης.

-Η πρόσβαση όλων των οχημάτων προς την οδό Κώ και την πλατεία Χαρίτου (100 χουρμαδιές) θα γίνεται ΜΟΝΟ μέσω της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου και η έξοδος ΟΛΩΝ των οχημάτων θα γίνεται ΜΟΝΟ από την οδό Λέρου προς την οδό Γεωργίου Γρίβα.

-Η οδός Ακτή Κανάρη, το ρεύμα από την οδό Παπαλουκά μέχρι και την πλατεία Διαγόρα (άγαλμα Διαγόρα), θα γίνει διπλής κατεύθυνσης (μόνο για την ημέρα του αγώνα), έτσι ώστε η έξοδος των οχημάτων από την οδό 28ης Οκτωβρίου να μπορεί γίνει και προς την οδό Παπαλουκά.

-Τα οχήματα που θέλουν να κατευθυνθούν από το κέντρο προς Ιαλυσό, Κρεμαστή, αεροδρόμιο, μπορούν μέσω: Βορείου Ηπείρου, Ακροπόλεως, Ησιόδου, Ηλιάδων, Ηρακλειδών.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments