Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Οι κανονιέρηδες του τοπικού!

Οι κανονιέρηδες του τοπικού!

0
kanonierides
Dodekanisos

Οι δέκα πρώτες αγωνιστικές της Α΄ Κατηγορίας έχουν ολοκληρωθεί και παρακάτω θα δούμε ποιοι παίχτες έχουν ξεχωρίσει στη μάχη για την πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερς.

Γεωργαλλής το …πολυβόλο!
Τον Αντώνη Γεωργαλλή συναντάμε στην κορυφή του πίνακα τον σκορερ με 13 τέρματα σε 9 αγώνες. Ο έμπειρος επιθετικός έχει σκοράρει σε 6 συνεχόμενα ματς πετυχαίνοντας μάλιστα και τρία χατ τρικ. Να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής του Κλεάνθη είχε ξεκινήσει με τα χρώματα της Ρόδου συμμετέχοντας σε 2 αγώνες, χωρίς να βάλει γκολ.
Πλουραλισμός στην επίθεση τον «ελαφιών»!
Επιθετικός πλουραλισμός στην ομάδα της Ρόδου καθώς βρίσκονται 4 ποδοσφαιριστές της στον πίνακα τον σκόρερ. Ο λόγος για τον Τάσο Παυλίδη (2η χρονιά του στην ομάδα) ο οποίος με 11 τέρματα σε 9 αγώνες βρίσκεται στην 2η θέση. Τον Γιώργο Δελαπόρτα με 9 γκολ στην 3η θέση και λίγο πιο κάτω, συγκεκριμένα σε 6η και 8η θέση αντίστοιχα τους Θανάση Γκόγκα που δίνει μεγάλη ποιότητα στην επίθεση με 8 τέρματα και τον Μανώλη Ευγενικό με 7 γκολ.
Το ποδήλατο και το ΓΚΟΛ δεν ξεχνιούνται!
Ο λόγος για τον Αλέκο Κακλαμάνο έναν από τους πιο έμπειρους παίχτες του τοπικού μας ποδοσφαίρου αλλά και για τον Βάντερ Μασάντο ο οποίος με της παρουσία του τόσα χρόνια στα γήπεδα της Δωδεκανήσου έχει αφήσει το στίγμα του. Ο Αλέκος έχει βοηθήσει τα μέγιστα έως τώρα τον Κλεόβουλο στην προσπάθεια που κανει, πετυχαίνοντας 9 γκολ (4η θέση στον πίνακα). Ενώ μια θέση πιο κάτω βρίσκεται ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του ΑΕΡΑ που παρά τα 39 του χράνια έχει σκοράρει ήδη 8 τέρματα συνεισφέροντας και εκείνος τα μέγιστα στην ομάδα του.
Τον πίνακα συμπληρώνουν 3 ποδοσφαιριστές πολύ σημαντικοί για τις ομάδες τους: Ο Δημήτρης Πης του Αντίμαχου που τα πηγαίνει εξαιρετικά έως τώρα, με 8 γκολ. Ο Μιχάλης Λυριστής της Δόξας Ψίνθου με 7γκολ σε 10 αγώνες και ο Δημήτρης Χαρτοφύλλης του Διαγόρα Βατίου με 7 γκολ (ένα χατ τρικ).
Η μάχη για το …χρυσό παπούτσι μόλις τώρα ξεκίνησε και αναμένεται να έχει πολλά επεισόδια…

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments