Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Οι “Καμπάνες” για τα μη διεξαχθέντα παιχνίδια

Οι “Καμπάνες” για τα μη διεξαχθέντα παιχνίδια

0
epsm
Dodekanisos
H Π.Ε. της Ε.Π.Σ.Δ. για τα μη διεξαχθέντα παιχνίδια Ξάνθος Πάτμου- Α.Ο.Λειψοί (7η αγωνιστική) και ΠΑΟ Κω – Α.Ο.Λειψοί (6η αγωνιστική ) αποφάσισε:

ΞΑΝΘΟΣ ΠΑΤΜΟΥ -ΑΟ ΛΕΙΨΟΙ /7η αγων/κη/

Ο μη διεξαχθείς αγώνας ΞΑΝΘΟΣ ΠΑΤΜΟΥ- ΑΟ ΛΕΙΨΙΟΤΩΝ κατακυρώνεται με σκόρ 3-0 υπέρ του ΑΟ ΛΕΙΨΙΟΤΩΝ . Και από την ομάδα του ΞΑΝΘΟΥ ΠΑΤΜΟΥ αφαιρούνται δύο /2/ βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδ/κής περιοδου /Αρθρο 17 παρ. 2 του ΚΑΠ) Επίσης σύμφωνα με το ίδιο άρθρο από την ομάδα του ΞΑΝΘΟΥ ΠΑΤΜΟΥ αφαιρούνται δύο /2/ βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της επόμενης περιόδου και επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο πενήντα /50/ Ευρώ. Σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ.2 του ΚΑΠ .Τυχόν υπάρχουσες ποινές εκτίονται μόνο από την ανυπαίτια ομάδα /ΑΟ ΛΕΙΨΙΟΤΩΝ/.

ΠΑΟ ΚΩ -ΑΟ ΛΕΙΨΟΙ /6η αγων/κη/

Ο μη διεξαχθείς αγώνας ΠΑΟ ΚΩ- ΑΟ ΛΕΙΨΙΟΤΩΝ κατακυρώνεται με σκόρ 3-0 υπέρ του ΠΑΟ ΚΩ . Και από την ομάδα του ΑΟ ΛΕΙΨΙΟΤΩΝ αφαιρούνται δύο /2/ βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδ/κής περιοδου /Αρθρο 17 παρ. 2 του ΚΑΠ) Επίσης σύμφωνα με το ίδιο άρθρο από την ομάδα του ΑΟ ΛΕΙΨΙΟΤΩΝ αφαιρούνται δύο /2/ βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της επόμενης περιόδου και επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο πενήντα /50/ Ευρώ. Σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ.2 του ΚΑΠ .Τυχόν υπάρχουσες ποινές εκτίονται μόνο από την ανυπαίτια ομάδα /ΠΑΟ ΚΩ/.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments