Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Οι καλύτεροι και ο τολμηρός

Οι καλύτεροι και ο τολμηρός

0
Dodekanisos

Του Ηλία Λοίζου


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.

Βρισκόμαστε σε περίοδο εορτών αλλά και διακοπών για το ερασιτεχνικά τοπικά πρωταθλήματα μας.

Βρήκαμε λοιπόν την ευκαιρία, να αναλογιστούμε τι συνέβη στις 15 αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας η το <<μεγάλο>> πρωτάθλημα αν το προτιμάτε έτσι και σας γεμίζει με περισσότερο οίστρο! H αγωνιστική περίοδος ξεκίνησε στις 14 Σεπτεμβρίου του 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία που τηρεί η Ε.Π. της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Σκοπός μας είναι, να αναφερθούμε στις πρωτιές που κατέγραψαν οι ομάδες και οι προπονητές τους κάθε μήνα ανά τέσσερις αγώνες. 

Σαφώς τα κριτήρια δεν είναι η απόδοση των ομάδων αλλά τα αποτελέσματα που έκαναν, γιατί, το γνωρίζετε πολύ καλά πως εκείνο είναι που μετράει πάνω από όλα.

Στον πρώτο μήνα(πρώτη 4αδα αγώνων) την θέση του καλύτερου προπονητή παίρνει ο Δημήτρης Χρυσόπουλος με τον Α.Ο. Πυλίου(ΔΙ.ΑΣ), αφού ο έμπειρος και νεαρός  τεχνικός πέτυχε τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στον δεύτερο μήνα, που ξεκίνησε στις 12/10/2019 και στις τέσσερις αγωνιστικές που ακολούθησαν, την θέση του καλύτερου προπονητή κατέλαβε ο Κώστας Πάττας με τον Ηρακλή Μαριτσών, καθώς ο έμπειρος προπονητής σημείωσε τέσσερις νίκες.

Στον τρίτο μήνα του <<μεγάλου>> πρωταθλήματος, ο οποίος άρχισε με αγώνες στις 8/11/2019 και ολοκληρώθηκε στις 3 Δεκεμβρίου, πάλι καλύτερος προπονητής είναι ο Κώστας Πάττας με τον Ηρακλή Μαριτσών, που έκανε τέσσερις νίκες σε ανάλογα παιχνίδια.

Ο <<τέταρτος μήνας>> ξεκίνησε με αγώνες στις 7 Δεκεμβρίου και ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε  στις 21 του ίδιου μήνα, όμως διεξήχθησαν τρεις αγωνιστικές. Το σκεπτικό ωστόσο παραμένει το ίδιο και καλύτερος προπονητής στα τρία ματς είναι ο Παναγιώτης Ζούνης που με τον Απόλλωνα Καλυθιών πέτυχε ισάριθμες νίκες.

Τις ίδιες νίκες πέτυχε και ο Γιώργος Σάββενας με τον Άρη Αρχαγγέλου, όμως η πλάστιγγα γέρνει στον κ. Ζούνη. Οι δύο ομάδες έχουν ισοβαθμία νικών, το μεταξύ τους ματς έληξε με ισοπαλία 1-1 ενώ στα τέρματα η διαφορά είναι τα εννέα γκολ, 11-2 (Απόλλων), 10-1(Άρης), όμως η πρώτη θέση πηγαίνει στο Απόλλωνα και τον προπονητή του καθώς το τελικό στοιχείο είναι τα περισσότερα γκολ στην επίθεση. 

Ο ΤΟΛΜΗΡΟΣ

 Ο Παναγιώτης Ζούνης διεκδικεί τον τίτλο του τολμηρού προπονητή αφού ρίσκαρε με την χρησιμοποίηση αρκετών νεαρών παιδιών ως βασικούς παίκτες στην αρχική ενδεκάδα. Βέβαια βρήκε συμπαράσταση και από την διοίκηση και τελικά αποδεικνύεται ότι η γνωστή ρήση … “ο τολμών νικά” ισχύει και αυτό φαίνεται από τη θέση που κατέχει η ομάδα του Απόλλωνα Καλυθιών στη βαθμολογία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments