Αρχική Videos Οι Ισραηλινοί διαδήλωσαν έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού

Οι Ισραηλινοί διαδήλωσαν έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού

0
Dodekanisos

Διαδήλωση έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού Naftali Bennett έκανε ο κόσμος στο Ισραήλ. Επέλεξε τον τρόπο αυτό θέλοντας να δείξει την αντίθεση του στις υποχρεωτικότητες και τα περιοριστικά μέτρα. Φωνάζοντας υπέρ της «ελεύθερης επιλογής» και «όχι του εξαναγκασμού», ζήτησαν για μια ακόμα φορά από την κυβέρνηση να πάρει πίσω τα μέτρα και να δώσει την δυνατότητα στον κόσμο να κάνει τη δική του επιλογή.

«Δεν είμαι κατά του εμβολιασμού. Όλοι όσοι θέλουν να εμβολιαστούν – εντάξει», δήλωσε στο πρακτορείο βίντεο Ruptly ένας άνδρας που παρευρέθηκε στη διαδήλωση. «Είμαι κατά του εξαναγκασμού. Δεν υπάρχει περίπτωση κανένας άνθρωπος να αναγκάσει κάποιον άλλον  εμβολιαστεί».

Ένας άλλος διαδηλωτής είπε ότι η κυβέρνηση δεν πρέπει να παρεμβαίνει στις αποφάσεις που αφορούν την υγεία των ανθρώπων. «Για να ζήσουμε σε μια ελεύθερη χώρα, πρέπει να αφήσουμε τους ανθρώπους να αποφασίζουν μόνοι τους για τις ιατρικές τους καταστάσεις», είπε, προσθέτοντας ότι το υπουργείο Υγείας πρέπει να είναι πιο διαφανές και να εξηγεί καλύτερα τις συστάσεις του, αντί να «κρύβει πληροφορίες».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments