Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Οι Ιππότες το ήθελαν περισσότερο!

Οι Ιππότες το ήθελαν περισσότερο!

0
vati ippotes
Dodekanisos

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου της Δωδεκανήσου κατέκτησε η ομάδα των Ιπποτών η οποία κέρδισε σήμερα το απόγευμα στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» τον Διαγόρα Βατίου με 2 – 1. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, ήταν μια δύσκολη επικράτηση για την ομάδα της Παλιάς Πόλης, δεδομένου ότι προς το τέλος του αγώνα, οι τυπικά γηπεδούχοι πίεσαν αισθητά και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να πετύχουν γκολ και να στείλουν τον αγώνα στην παράταση. Σε γενικές γραμμές έγινε ένα καλό παιχνίδι, με τους Ιππότες να έχουν σε αρκετά διαστήματα της αναμέτρησης την υπεροχή , εκμεταλλευόμενοι και ορισμένες βασικές ελλείψεις των αντιπάλων τους.
Πριν καν συμπληρωθεί το 1’ ο Μαυρομούστακος με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1 – 0. Είχε προηγηθεί σουτ του ίδιου και απόκρουση του Ζωγράφου.
Στο 12’ μετά από μαρκάρισμα του Καραγιάννη στον Αγγελάκη μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής «είδε» πέναλτι που αμφισβήτησαν οι «κυανέρυθροι» και ο Τριπολίτης που εκτέλεσε εύστοχα έκανε το 1 – 1.
Στο 24’ ο Μ. Ζωάννου ανέτρεψε τον Τριπολίτη μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε και πάλι στην άσπρη βούλα. Ανέλαβε να εκτελέσει ο «παθών» όμως ο Αναστασάς έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία και απόκρουσε.
Στο 40’ ο Ντούσκου επιχείρησε μια σέντρα σουτ από τα δεξιά, η μπάλα πήρε παράξενη τροχιά και τελικά κατέληξε στα δίχτυα του Αναστασά που αιφνιδιάστηκε (1 – 2)
Στο 64’ ο Παπουρδάνος που πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα, ωστόσο το γκολ αυτό δεν μέτρησε ποτέ διότι ο σκόρερ υποδείχθηκε σε θέση οφσαϊντ (και στη φάση αυτή, οι παίκτες του Βατίου διαμαρτυρήθηκαν προς τον διαιτητή).
Διαιτητής ήταν ο Κυρίτσης και «βοηθοί» του οι Σταμάτης Γιακουμάκης και Πιτσάρη. Στο 68’ αποβλήθηκε με απεύθειας κόκκινη κάρτα ο Γιαννόπουλος διότι ανέτρεψε αντίπαλο ο οποίος σύμφωνα με τον διαιτητή ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Κόκκινη κάρτα πάντως (και όχι κίτρινη) θα μπορούσε να δει νωρίτερα και ο τερματοφύλακα των Ιπποτών Ζωγράφος ο οποίος ανέτρεψε έξω από την περιοχή τον Μαυρομούστακο που είχε τη δυνατότητα να σκοράρει.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Αναστασάς, Γιαννόπουλος, Καραγιάννης (55’ Μοσχής), Ι. Ζωάννου, Μ. Ζωάννου, Λαζίδης, Μικκιού, Παπουρδάνος, Ντόστι, Ξύπας, Μαυρομούστακος
ΙΠΠΟΤΕΣ: Ζωγράφος, Φερχάτι, Μ. Μαρίνος, Έλληνας, Ντούσκου, Καρπαθάκης, Κωνσταντίνου, Καπουράνι (65’ Γκότσι), Τριπολίτης (62’ Φιάμπολης), Ταφάνι, Αγγελάκης (87’ Π. Μαρίνος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments