Αρχική Videos «Οι ΗΠΑ σπρώχνουν την ανθρωπότητα σε έναν παγκόσμιο πόλεμο!»

«Οι ΗΠΑ σπρώχνουν την ανθρωπότητα σε έναν παγκόσμιο πόλεμο!»

0

«Βολές» κατά των Ηνωμένων Πολιτειών εξαπέλυσε και ο πρώην πρωθυπουργός της Μαλαισίας Μαχαθίρ Μοχάμαντ κατά διάρκεια συνέντευξης του στους Global Times. Χαρακτηριστικά, ο 97χρονος πρώην πολιτικός τόνισε και τα εξής:
«Οι αρχές των ΗΠΑ σπρώχνουν την ανθρωπότητα προς έναν παγκόσμιο πόλεμο συμβάλλοντας στην ανάδυση δύο εχθρικών μπλοκ. Οι ΗΠΑ θα προσπαθήσουν να κάνουν και άλλες χώρες να συμμετάσχουν στη δράση κατά της Ρωσίας και η Ρωσία θα πρέπει επίσης να βρει φιλικές χώρες που θα τις υποστηρίξουν. Θα υπάρξει αντιπαράθεση μεταξύ του ανατολικού μπλοκ και του δυτικού μπλοκ. Και αυτή θα κλιμακωθεί και θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος».

Σημείωσε ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία προκλήθηκε από τη Δύση και έχει ήδη επηρεάσει ολόκληρο τον κόσμο και πρόσθεσε ότι η περίπλοκη κατάσταση έχει οδηγήσει σε αυξημένες δαπάνες για βασικά αγαθά σε όλο τον κόσμο, επηρεάζοντας αρνητικά τις αποστολές σιτηρών.

«Η πρόσκληση προς την Ουκρανία να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ είναι πρόκληση. Στην πραγματικότητα, εάν η Ουκρανία δεν ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, αυτό θα κάνει την Ρωσία να αισθάνεται λιγότερη απειλούμενη και δεν θα υπάρχει αντιπαράθεση. Αλλά μόλις ξεκινήσει η διαδικασία, η Ρωσία θα λάβει προληπτικά μέτρα», είπε ο Μαχαθίρ και τόνισε πως «Ρωσία και Ουκρανία θα πρέπει να διευθετήσουν μόνες τους το θέμα. Να μιλήσουν μεταξύ τους, να διαπραγματευτούν».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments