Αρχική Videos “Οι ΗΠΑ καταδικάζουν την Ευρώπη σε πείνα, κρύο και απομόνωση!”

“Οι ΗΠΑ καταδικάζουν την Ευρώπη σε πείνα, κρύο και απομόνωση!”

0

«Οι ΗΠΑ καταδίκασαν την Ευρώπη σε πείνα, κρύο και απομόνωση. Επιπλέον, το ασυνήθιστο κύμα καύσωνα στην Ευρώπη είχε σοβαρό αντίκτυπο στη γεωργία και η συγκομιδή μειώθηκε κατά 20%.

Το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας έχει εξαπλασιαστεί κατά τη διάρκεια του έτους». Αυτά έγραψε στο Telegram ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας, της κάτω βουλής δηλαδή της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσίας Βίτσισλαβ Βολοντίν. Είναι πεπεισμένος ότι η απόφαση των χωρών της ΕΕ να απορρίψουν τις ρωσικές πηγές ενέργειας ήταν αποτέλεσμα της πίεσης της Ουάσιγκτον. Επεσήμανε πως «το ίδιο ισχύει και για την επί του παρόντος συζητούμενη απαγόρευση εισόδου Ρώσων πολιτών στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, χώρες που έχουν γίνει οι «ραδιοτηλεοπτικοί φορείς της πολιτικής των ΗΠΑ» στην Ευρώπη περιλαμβάνουν την Αγγλία, τη Λιθουανία, τη Λετονία, την Εσθονία, την Ουκρανία, την Πολωνία, την Τσεχία και τη Φινλανδία». Ο Βολοντίν είχε επανειλημμένα επικρίνει την Ευρώπη για τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Ρωσία. Στις αρχές Αυγούστου εξήγησε ότι η πολιτική κυρώσεων της Δύσης είχε οδηγήσει μόνο σε υψηλότερες τιμές, πληθωρισμό και ελλείψεις ενέργειας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments