Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Οι γονείς αγωνιούν για το νέο κλειστό στη «Λειβάδα»!

Οι γονείς αγωνιούν για το νέο κλειστό στη «Λειβάδα»!

0
Dodekanisos

Αποδέκτης της αγωνίας που έχουν οι γονείς σχετικά με την δημιουργία κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή «Λειβάδα» Αρχαγγέλου είναι ο τοπικός ΑΣΚ. Αυτό τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος στην οποία τονίζεται ότι οι γονείς των αθλητών ζητούν συνάντηση μιας και παρατηρείται καθυστέρηση στην κατάθεση της μελέτης. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η κρίση του κορονοϊού και η νέα πραγματικότητα που διαμόρφωσε, ακόμα και για τη χρήση αθλητικών εγκαταστάσεων σχολικών μονάδων, επαναφέρει στο προσκήνιο, ακόμα πιο πιεστικά, την ανάγκη να ανεγερθεί κλειστό γυμναστήριο στην περιοχή της Λειβάδας Αρχαγγέλου.
Τις τελευταίες μέρες η διοίκηση του Αρχάγγελος Α.Σ.Κ. έγινε αποδέκτης πλήθους τηλεφωνημάτων από γονείς, οι οποίοι εξέφρασαν την αγωνία τους για το μέλλον της κοινής μας προσπάθειας, κυρίως επειδή μέχρι στιγμής, το θέμα της μελέτης του νέου κλειστού, δεν έχει απασχολήσει ουσιαστικά το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ρόδου, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις εδώ και μήνες, κι ενώ υπεγράφη πρόσφατα μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου.
Το αίτημα των γονέων για πραγματοποίηση συνάντησης θα ικανοποιηθεί άμεσα, ώστε να τεθούν επί τάπητος όλα τα δεδομένα.
Διευκρινίζεται πως λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό, το παρών στη συνάντηση θα δώσει αντιπροσωπεία των περίπου εκατό οικογενειών των παιδιών, που δραστηριοποιούνται στις τάξεις του συλλόγου».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments