Αρχική Αθλητικά νέα Οι φίλαθλοι της Μπαρσελόνα χαρακτηρίζουν «Ιούδα» τον Ζοάν Λαπόρτα

Οι φίλαθλοι της Μπαρσελόνα χαρακτηρίζουν «Ιούδα» τον Ζοάν Λαπόρτα

0
Φωτογραφία: eurosport.com
Dodekanisos

Οι φίλαθλοι της Μπαρσελόνα δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα την μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Μερικοί εξ αυτών ανάρτησαν πανό με συνθήματα κατά του Ζοάν Λαπόρτα, διότι τον θεωρούν υπεύθυνο για την φυγή του Αργεντινού. 

Άγριες είναι οι διαθέσεις των φιλάθλων των «μπλαουγκράνα» προς τον πρόεδρο του συλλόγου Ζοάν Λαπόρτα. Την Κυριακή (15/08), ώρες πριν την αναμέτρηση Μπαρσελόνα-Ρεάλ Σοσιεδάδ (4-2) στην πρεμιέρα της La Liga, φίλαθλοι κρέμασαν πανό κατά του Λαπόρτα έξω από το «Καμπ Νόου». 

«Ζοάν Λαπόρτα είσαι Ιούδας. Κορόιδεψες τον Λιονέλ Μέσι».

«Λαπόρτα είσαι υπηρέτης του Φλορεντίνο Πέρεθ (πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης)».

«Η Μπαρτσελόνα δεν είναι το μαγαζάκι σου. Εσύ στην Ίμπιζα για διακοπές και ο Μέσι στο Παρίσι», έγραφαν χαρακτηριστικά τα αναρτημένα πανό. 

Αξίζει να σημειωθεί το εξής. Πολλοί στην Ισπανία θεωρούν πως ο Λαπόρτα χρησιμοποίησε ως υπέρ του επιχείρημα την ανανέωση του Λιονέλ Μέσι. Ουσιαστικά γνώριζε πως ο Μέσι δεν γινόταν να ανανεώσει λόγω των νέων κανονισμών της La Liga. Αλλά και της συμφωνίας που υπέγραψε το Ισπανικό πρωτάθλημα με την CVC.

Παρόλα αυτά καθησύχαζε άπαντες με την παραμονή του Μέσι, ούτως ώστε να κατορθώσει να κατατροπώσει τον τέως πρόεδρο της «Μπάρσα», Γιόσεφ Μαρία Μπαρτομέου. Όπερ και εγένετο. Επικοινωνιακό παιχνίδι ή όχι, ακόμα τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments