Αρχική Αθλητικά νέα Οι φίλαθλοι γυρίζουν την πλάτη τους στην Μπαρσελόνα

Οι φίλαθλοι γυρίζουν την πλάτη τους στην Μπαρσελόνα

0
Dodekanisos

Κρίση δίχως τέλος φαίνεται πως συνεχίζει να υφίσταται στον ποδοσφαιρικό οργανισμό της Μπαρσελόνα. Ειδικότερα μετά βίας έχουν πωληθεί 30.000 εισιτήρια για τον αγώνα κόντρα στην Μπάγερν για την πρώτη αγωνιστική του Champions League.  

Ανησυχία έχει προκληθεί στις τάξεις της Μπαρσελόνα για την μη ανταπόκριση των φιλάθλων να παραστούν στο «Καμπ Νόου». Όπως μετέδωσε η Ισπανική «MARCA», από τα 40.000 εισιτήρια που είναι προς διαθεσιμότητα, μόλις τα 31.213 έχουν πωληθεί για την αναμέτρηση κόντρα στην Μπάγερν. 

Αν μη τι άλλο αυτό το γεγονός εγείρει τεράστια ανησυχία. Καθώς ακόμα νωπές παραμένουν οι εικόνες από το εκκωφαντικό 8-2 της Μπάγερν, στο τελευταίο τους αντάμωμα. Βέβαια εκείνος ο προημιτελικός είχε διεξαχθεί στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας. Ωστόσο το συγκεκριμένο περιστατικό δεν αποτελεί μεμονωμένο γεγονός. Στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο την Χετάφε, η προσέλευση ήταν περίπου 26.000 θεατές. 

Η ιστορική έδρα των «μπλαουγκράνα» διαθέτει περίπου 99.000 θέσεις. Ουσιαστικά με τους περιορισμούς για τον Covid-19 η διαθέσιμη χωρητικότητα προφανώς και είναι μικρότερη. Όμως και πάλι το γήπεδο παραμένει «άδειο». Εγείρονται ερωτήματα για το αν υπάρχει ρήξη ανάμεσα στους φιλάθλους και τον σύλλογο. Μήπως έπαιξε ρόλο η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι; Το ενδεχόμενο αυτό συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, χωρίς τίποτα να επιβεβαιώνεται.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments