Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Οι Εθελοντές στηρίζουν το Μαραθώνιο Ρόδου

Οι Εθελοντές στηρίζουν το Μαραθώνιο Ρόδου

0
marathonios ethelontes
Dodekanisos

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου της Ρόδου εκφράζει τη μεγάλη της ικανοποίηση για το γεγονός ότι όλοι οι Εθελοντές και οι Φορείς Εθελοντισμού θα στηρίξουν και το φετινό αγώνα, συνεχίζοντας την παράδοση που έχουν δημιουργήσει από την πρώτη κιόλας διοργάνωση.
Έτσι, στις 9ου Απριλίου 2017, στον 4ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου, θα είναι όλοι εκεί, για να βοηθήσουν με τις δυνάμεις τους, για την επιτυχημένη διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων που σχετίζονται με το Μαραθώνιο και για αυτό το λόγο η Οργανωτική Επιτροπή θέλει να τους απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στον αγώνα του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, αλλά και στους Αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων και των 1000 μέτρων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.roadstorhodes.com.
Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και του Δ.Ο.Π.Α.Ρ., ενώ έχει συμπεριληφθεί στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.
«Χρυσός χορηγός» θα είναι και φέτος η Adidas της Ρόδου που στηρίζει τη διοργάνωση από την πρώτη χρονιά, ενώ Media Partner είναι για πρώτη φορά, η κορυφαία εταιρεία αποδελτίωσης στην Ελλάδα, Innews.
Για περισσότερες πληροφορίες και για συμμετοχές:
http://www.roadstorhodes.com
Facebook: https://www.facebook.com/roads2rhodes/
Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments