Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Οι επιθετικοί του πετούσαν «φωτιες»!

Οι επιθετικοί του πετούσαν «φωτιες»!

0
foivos epithetikoi
Dodekanisos

Έχοντας σε μεγάλη ημέρα την επιθετική του τριπλέτα, ο Φοίβος Κρεμαστής πέρασε νικηφόρα από τον Αρχάγγελο όπου επικράτησε του τοπικού Άρη με 3 – 1. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, η νίκη του Φοίβου ήρθε εύκολα. Μόλις στο 8’ και μετά από αντεπίθεση, ο Παλάζης έκανε μπαλιά για τον Ν. Ορφανίδη ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0 – 1. Στο 17’ μετά από κάθετη του Παλάζη, ο Χατζηκοσμάς πλάσαρε αλλά ο Βαρέλης απόκρουσε. Από το 20’ μέχρι και το 35’, ο Άρης ανέβασε κατά πολύ στροφές και πήρε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως ο τερματοφύλακας Τόππος ήταν σε πολύ καλή ημέρα και κράτησε ανέπαφη την εστία. Στάθηκε και τυχερός πάντως στο 22’ όταν ο Μαρκόπουλος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 38’ μετά από νέα αντεπίθεση, ο Αξιώτης έκανε τη μπαλιά, ο Παλάζης μπήκε στην περιοχή, «έσπασε» τη μπάλα στον Χατζηκοσμάς ο οποίος σε κενή εστία έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνε το 0 – 2.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη όταν ο Παρδαλός έκανε το πλασέ αλλά έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι. Και στο 50’ το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε με το τρίτο τέρμα του Φοίβου ( 0 – 3). Ο Χατζηκοσμάς πάσαρε στον Παλάζη ο οποίος από κοντά έκανε το 0 – 3. Το μόνο που κατάφερε ο Άρης από εκεί και πέρα ήταν να μειώσει το σκορ στο 53’ με τον Μπαϊρακτάρη ( 1 – 3).
-Σημειώνεται ότι στο 90’ αποβλήθηκαν οι Χατζηκοσμάς και Κοντόγιαννος ( ο πρώτος με δεύτερη κίτρινη) για μια αψιμαχία.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΗΣ: Βαρέλης, Ζαρκαδούλας, Τσελεπίδης, Πατιαούρας, Κοτσίκος, Συμεωνίδης, Γκίκας, Κοντόγιαννος, Παρδαλός (50’ Μπαϊρακτάρης, Μάλλιος, Μαρκόπουλος
ΦΟΙΒΟΣ: Τόππος, Σ. Ορφανίδης, Ντόστι, Μήτρου, Φελεγκάκης, Θεοδοσίου, Αξιώτης (82’ Μάτσης), Τρέχας (50’ Ταφάνι), Παλάζης, Χατζηκοσμάς, Ν. Ορφανίδης (90’ Τσουβαλάς)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments