Αρχική Videos “Οι εκλογές δεν αλλάζουν κάτι, οι σχέσεις με τις ΗΠΑ παραμένουν κακές!”

“Οι εκλογές δεν αλλάζουν κάτι, οι σχέσεις με τις ΗΠΑ παραμένουν κακές!”

0

«Οι εκλογές του Κογκρέσου δεν θα αλλάξουν τίποτα – οι σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ παραμένουν κακές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ. Ο ίδιος είπε και τα εξής:

«Δεν μπορεί να πει κανείς ότι τα αφήσαμε όλα και ακολουθήσαμε τις εκλογές. Αλλά αναλύουμε προσεκτικά την κατάσταση και τις πληροφορίες που έρχονται. Οι Αμερικανικές εκλογές είναι σημαντικές, αλλά δεν πρέπει να υπερβάλλουμε σοβαρά τη σημασία τους στη βραχυπρόθεσμη και μεσοπρόθεσμη προοπτική για τις σχέσεις μας».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «αυτές οι εκλογές δεν μπορούν να αλλάξουν ουσιαστικά τίποτα». «Οι σχέσεις θα παραμείνουν κακές», κατέληξε ο Πεσκόφ. Πρόσθεσε ότι δεν θέλει να ανακοινώσει εκ των προτέρων σποραδικές επαφές με τις ΗΠΑ. «Προς το παρόν, είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για αυτό», είπε ο Πεσκόφ, σχολιάζοντας πληροφορίες για ρωσοαμερικανικές διαπραγματεύσεις για την ανανέωση των επιθεωρήσεων σε εγκαταστάσεις πυρηνικών όπλων στο πλαίσιο της συμφωνίας START.

Μιλώντας για τις κατηγορίες για ανάμειξη στις αμερικανικές εκλογές, ο Πεσκόφ είπε ότι το Κρεμλίνο είναι τόσο συνηθισμένο σε τέτοιες κατηγορίες που δεν δίνει πλέον σημασία σε τέτοιους ισχυρισμούς. «Είμαστε τόσο συνηθισμένοι σε αυτό που δεν το παρατηρούμε καν», απάντησε χαμογελώντας ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments