Αρχική Videos “Οι ειδικοί έκαναν λάθος σχεδόν σε όλα αναφορικά με τον κορωνοϊό”

“Οι ειδικοί έκαναν λάθος σχεδόν σε όλα αναφορικά με τον κορωνοϊό”

0

«Τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν επί του παρόντος, είναι αποτέλεσμα του τρόπου με τον οποίο η Ομοσπονδιακή κυβέρνηση και πολλές άλλες των πολιτειών αντέδρασαν κατά την διάρκεια της πανδημίας». Αυτό μεταξύ άλλων επεσήμανε ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ron DeSantis κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Winter Haven της πολιτείας.

Τα θέματα που συζήτησε ο DeSantis περιελάμβαναν τον πληθωρισμό, τις εταιρείες που αγωνίζονται να βρουν και να διατηρήσουν υπαλλήλους, τις προκλήσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας, τις επιπτώσεις στην ψυχική υγεία και το κλείσιμο επιχειρήσεων, μεταξύ άλλων. Ο ίδιος επέκρινε επίσης τις υποχρεωτικότητες για τον κορωνοϊό καθώς και το κλείσιμο των σχολείων. Οι ειδικοί δεν έκαναν αυτό που έλεγαν τα στοιχεία, εξήγησε ο DeSantis, προσθέτοντας πως  «η Φλόριντα ήταν μία από τις πρώτες πολιτείες που είδε ότι οι ειδικοί το έκαναν λάθος. Αποφασίσαμε να χαράξουμε μια διαφορετική πορεία. Δεν επρόκειτο να αφήσουμε αυτή την κατάσταση να μετατραπεί σε μια δυστοπία. Εξετάζουμε τώρα αυτό το διάστημα τριών ετών και είναι σημαντικό να πούμε ότι οι ειδικοί που σχεδίασαν αυτές τις πολιτικές έκαναν λάθος σχεδόν για τα πάντα», είπε ο DeSantis.

«Οι πολιτικές του lockdown δεν λειτούργησαν  και ήταν καταστροφικές, ιδιαίτερα στις πολιτείες που προσκολλήθηκαν σε αυτά. Και το κλείσιμο σχολείων που υποτίθεται ότι θα σταματούσε την εξάπλωση αλλά στην πραγματικότητα είχε πολύ ελάχιστο αντίκτυπο σε αυτό ενώ παράλληλα επηρέασε αρνητικά την ευημερία της νεολαίας μας», είπε.

«Και το ερώτημα όμως είναι γιατί το έκαναν αυτό; Νομίζω ότι ο λόγος που το έκαναν αυτό είναι επειδή όλη η υποδομή που προσπαθούσαν να επιβάλουν στην κοινωνία ήταν για να ελέγξουν τη συμπεριφορά σου», συνέχισε.


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments