Αρχική Videos «Οι Δυτικές ελίτ προκαλούν αιματηρές συγκρούσεις και σπέρνουν μίσος»

«Οι Δυτικές ελίτ προκαλούν αιματηρές συγκρούσεις και σπέρνουν μίσος»

0

«Ένας πραγματικός πόλεμος εξαπολύθηκε για άλλη μια φορά κατά της πατρίδας μας», είπε μιλώντας από την «Κόκκινη Πλατεία» στο πλαίσιο της «Ημέρας Νίκης της Ρωσίας», ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. «Απωθήσαμε τη διεθνή τρομοκρατία, θα προστατεύσουμε τους κατοίκους του Ντονμπάς, θα διασφαλίσουμε την ασφάλειά μας», τόνισε ο πρόεδρος και πρόσθεσε και τα εξής:
«Η Μόσχα θέλει να δει το μέλλον ειρηνικό, ελεύθερο και σταθερό και για τη Ρωσία δεν υπάρχουν εχθρικοί, εχθρικοί λαοί ούτε στη Δύση ούτε στην Ανατολή. Κάθε ιδεολογία ανωτερότητας είναι αποκρουστική, εγκληματική και θανατηφόρα. Αλλά οι δυτικές ελίτ μιλούν για την αποκλειστικότητά τους και προκαλούν αιματηρές συγκρούσεις. Σπέρνουν μίσος, ρωσοφοβία και επιθετικό εθνικισμό, καταστρέφουν τις παραδοσιακές οικογενειακές αξίες που κάνουν έναν άνθρωπο, άνθρωπο».

Ο Πούτιν σημείωσε ότι οι αντίπαλοι της Ρωσίας δεν πήραν μαθήματα από τα γεγονότα του περασμένου αιώνα. «Φαίνεται ότι ξέχασαν σε τι οδήγησαν οι παράφρονες ισχυρισμοί των Ναζί για παγκόσμια κυριαρχία, ξέχασαν ποιος νίκησε αυτό το τερατώδες απόλυτο κακό, ποιος στάθηκε τείχος για την πατρίδα τους», τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος. Υπενθύμισε μάλιστα ότι σε ορισμένες δυτικές χώρες καταστρέφονται μνημεία σοβιετικών στρατιωτών και δημιουργείται λατρεία του ναζισμού. Σύμφωνα με τον αρχηγό του κράτους, «μια τέτοια βεβήλωση του άθλου και των θυμάτων της νικηφόρας γενιάς είναι «επίσης έγκλημα, ένας καθαρός ρεβανσισμός όσων ετοίμασαν κυνικά και ανοιχτά μια νέα εκστρατεία κατά της Ρωσίας, που συγκέντρωσαν νεοναζιστικά παράσιτα από όλη την κόσμο για αυτό».

«Οι υπέρμετρες φιλοδοξίες, η αλαζονεία και η ανεκτικότητα μετατρέπονται αναπόφευκτα σε τραγωδίες. Αυτός είναι ο λόγος για την καταστροφή που βιώνει τώρα ο ουκρανικός λαός. Έγιναν όμηροι του πραξικοπήματος και του εγκληματικού καθεστώτος των δυτικών κυρίων του που είχε αναπτυχθεί στη βάση του , ένα διαπραγματευτικό χαρτί για την εφαρμογή των σκληρών, εγωιστικών σχεδίων τους», είπε ο Πούτιν.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments