Αρχική Εκτός συνόρων Οι book βλέπουν νίκη της Αγγλίας στον τελικό του EURO!

Οι book βλέπουν νίκη της Αγγλίας στον τελικό του EURO!

0
Dodekanisos

Η Αγγλία είναι το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει το Euro 2020, σύμφωνα με τους book και τις διάφορες στοιχηματικές εταιρείες ανά τον πλανήτη.

Τα «λιοντάρια», δεν ξεκίνησαν καλά στο τουρνουά σε σχέση με την «σκουάτρα ατζούρα». Παρά τις νίκες που έκαναν στους ομίλους, κατάφεραν να βάλουν μόνο 2 γκολ σε 3 αγώνες σε αντίθεση με τους Ιταλούς που σκόραραν 7 φορές! Στην ουσία, η Αγγλία άρχισε να βρίσκει περισσότερο τα πατήματα της στα νοκ άουτ παιχνίδια, σημειώνοντας 8 τέρματα στις 3 τελευταίες της αναμετρήσεις. Οι Ιταλοί πέτυχαν 5 γκολ το ίδιο χρονικό διάστημα και δέχθηκαν 3.
Φαινομενικά πρόκειται για δυο ισοδύναμες ομάδες, όμως οι στοιχηματικές εταιρείες δεν μπορούν να αγνοήσουν το ότι οι Άγγλοι παίζουν στο …σπίτι τους και η δύναμη της έδρας δεν μπορεί παρά να παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ποιες είναι οι αποδόσεις

Ο Oddschecker θέλει τις πιθανότητες της Αγγλίας στις 13/8, ενώ η Ιταλία είναι στις 16/8. Η ισοπαλία είναι επίσης στις 16/8
Το Action Network δίνει στην Αγγλία πιθανότητες 36,5% να κερδίσει το Euro ενώ στην Ιταλία 32%.
Το BetMGM USAToday λέει πως οι αποδόσεις για την Αγγλία είναι +165 και για την Ιταλία +200
Το Golman Sachs «βλέπει» νίκη της Αγγλίας κατά 58%

Άλλες αποδόσεις

 

Οι προβλέψεις για τις ενδεκάδες

Δίνουν και παίρνουν οι προβλέψεις και για τις ενδεκάδες όμως. Πάρτε μια γεύση:
ΙΤΑΛΙΑ: Donnarumma, Giovani di Lorenzo, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Emerson Palmieri, Nicolo Barella, Jorginho, Marco Verrati, Bernardeschi, Ciro Immobile, Lorenzo Insigne
Αγγλία: Kyle Walker, John Stones, Harry Maguire, Luke Shaw, Kalvin Phillips, Declan Rice, Bukayo Saka, Mason Mount, Raheem Sterling, Harry Kane.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments