Αρχική Αθλητικά νέα Οι αριθμοί από την 20η αγωνιστική της Super League

Οι αριθμοί από την 20η αγωνιστική της Super League

0
@SPORT24GR
Dodekanisos

Όπως η προηγούμενη αγωνιστική, έτσι και η 20η αγωνιστική της Super League είχε 16 γκολ, με τη διαφορά ότι σκόραραν 11 από τις 14 ομάδες. Όμως καμία δεν ξεπέρασε τα δύο γκολ. Επτά πέναλτι δόθηκαν και δύο αποβολές, αλλά και οι δύο παίκτες που αποβλήθηκαν πανηγύρισαν τη νίκη της ομάδας τους. Τρεις νίκες μέτρησαν οι γηπεδούχοι, τρεις οι φιλοξενούμενοι, ενώ η μοναδική ισοπαλία ήταν στο ντέρμπι κορυφής, με τον Ολυμπιακό να περνάει «αλώβητος» από την «Τούμπα» διατηρώντας παράλληλα το αήττητο κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-1).

Αναλυτικά οι αριθμοί που ξεχωρίζουν από την 20η αγωνιστική της Super League

200… αγώνες πρωταθλήματος στην καριέρα του έφτασε ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, παίζοντας για πρώτη φορά φέτος με τον Ατρόμητο. έχει 108 στη Super League, 36 στην Β’ κατηγορία, 38 στην Γ’, 8 στην Α’ Βελγίου και 10 στην Α’ Τουρκίας.

100… συμμετοχές στη Super League συμπλήρωσε ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης. Ο 26χρονος αμυντικός έφτασε τους 17 αγώνες με τον ΟΦΗ, όπου παίζει από φέτος, ενώ έχει άλλους 83 με τον Αστέρα Τρίπολης την προηγούμενη τετραετία.

30… γκολ στην επαγγελματική του καριέρα έφτασε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης πέτυχε το 11ο στη Super League, ενώ έχει ακόμα 9 στην Β’ κατηγορία, τρία στην Γ’, έξι στο Κύπελλο και ένα στην Ευρώπη.

10… γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού έφτασε ο Τικίνιο. Τα έξι από αυτά είναι στη Super League Interwetten, ενώ έχει τα περισσότερα από κάθε άλλον με το κεφάλι στο πρωτάθλημα, τέσσερα.

6… αγώνες χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε ο Απόλλων Σμύρνης. Δεν έχει σκοράρει ακόμα μέσα στο 2022, ενώ στα εννέα τελευταία παιχνίδια του έχει ένα γκολ με πέναλτι!

3… πλέον δεν είναι μόνο ο αριθμός των πέναλτι που έχει αποκρούσει ο Νίκος Μελίσσας, περισσότερα από κάθε άλλον τερματοφύλακα. Τρία είναι και τα πέναλτι που έχει υποπέσει, επίσης περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments