Αρχική Videos Οι Άραβες …έντυσαν με εκατομμύρια ευρώ τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Οι Άραβες …έντυσαν με εκατομμύρια ευρώ τον Κριστιάνο Ρονάλντο

0
Dodekanisos

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέγραψε συμβόλαιο με τον ποδοσφαιρικό σύλλογο Al-Nasr της Σαουδικής Αραβίας, ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του συλλόγου. Η συμφωνία ισχύει μέχρι το 2025.

«Αυτό είναι κάτι περισσότερο από μια απλή μεταγραφή», ανέφερε το γραφείο Τύπου του συλλόγου σε ανακοίνωσή του, «αυτή είναι μια μεταγραφή που όχι μόνο θα εμπνεύσει τον σύλλογό μας για νέες επιτυχίες, αλλά και θα εμπνεύσει το πρωτάθλημα μας και τις μελλοντικές γενιές να γίνουν μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους».

Η ισπανική εφημερίδα Marca ανέφερε νωρίτερα ότι η αξία του συμβολαίου υπολογίζεται σε περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ρονάλντο θα πάρει άλλα 100 εκατομμύρια ευρώ από διαφημιστικές επαφές, κάτι που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο αθλητή στον κόσμο. Η βρετανική ομάδα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 21 Νοεμβρίου ανακοίνωσε ότι έλυσε το συμβόλαιο με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή κατόπιν κοινής συμφωνίας. Αυτό συνέβη αφού ο Ρονάλντο είπε σε συνέντευξή του στη Sun πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου στο Κατάρ ότι δεν σεβόταν τον σημερινό προπονητή της ομάδας, Έρικ τεν Χαγκ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments