Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής

0
epsd
Dodekanisos

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟΛΟΓΙΩΝ
Φ.Α. Α.Σ.ΡΟΔΟΣ-ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ 29/04/2015 PLAY OFF
Η Π.Ε. δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σ΄αυτό πειθαρχικές παραβάσεις.Επιβάλλει στο σωματείο Α.Σ. ΡΟΔΟΣ την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης.Στον αναγραφόμενο στο Φ.Α. από τον Διαιτητή του αγώνος Α.Σ.ΡΟΔΟΣ-ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟ της 29.04.2015 κ.Εμμ.Βλάχο μέλος του Δ.Σ. Α.Σ.ΡΟΔΟΣ ποινή απαγόρευσης συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο(Διοικητική ,Αθλητική ή οποιαδήποτε άλλη)για τέσσερις (4) μήνες και χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ.(Άρθρο 12 περ.γ σε συνδυασμό με τα άρθρα 14 παρ.3 και 26 του πειθαρχικού κώδικα).
Φ.Α.ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ-Γ.Σ.ΔΙΑΓΟΡΑΣ 10/05/2015 (ΠΑΙΔΙΚΟ)
Η Π.Ε. δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σ αυτό πειθαρχικές παραβάσεις.Επιβάλλει στο Σωματείο Γ.Σ.ΔΙΑΓΟΡΑΣ την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης.Στον αναγραφόμενο στο Φ.Α. ΚΟΚΟΖΑΜΑΝΗ Π. Εκπρόσωπο την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς για τέσσερις (4) αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο σαράντα (40)ευρώ(Άρθρο 11 παρ.2 του Π.Κ.)
ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ –ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΔ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΔ
Κυρύσει πειθαρχικά ελεγκτέα τα μέλη του Δ.Σ. Α.Σ.ΡΟΔΟΣ Κ.Κ.ΝΙΚΟ ΔΙΑΚΙΔΗ ΚΑΙ ΕΜΜ.ΒΛΑΧΟ και ως συνυπεύθυνο το Σωματείο Α.Σ.ΡΟΔΟΣ για το πειθαρχικό παράπτωμα της δυσφήμισης θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου(ΜΕΛΗ ΕΠΣΔ-Π.Ε.) με δυσμενείς-δυσφημιστικές κρίσεις κατά τα εκτιθέμενα στο σκεπτικό της παρούσας και επιβάλλει σε βάρος των εγκαλουμένων μελών του Δ.Σ. Α.Σ.ΡΟΔΟΣ την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο εκατό πενήντα (150)ευρώ έκαστος και με την υποχρέωση ανάκλησης των δυσφημιστικών-δυσμενών κρίσεων και δημοσίευση αυτής (της ανάκλησης ) στα ίδια μέσα που δημοσιεύθηκαν. Η ανάκληση δημοσιευόμενη στο ίδιο μέσο ,αποδεικνύεται με προσκόμιση στη διοργανώτρια από τους παραβάτες ,συγκεκριμένων αποδεικτικών στοιχείων.
Στο σωματείο Α.Σ.ΡΟΔΟΣ επιβάλλεται και πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης ως συνυπεύθυνο για τις πράξεις των Μελών του.(Άρθρο 25 παρ.5 περ.α και Άρθρο 33 παρ.1 του Π.Κ)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΔΟΥ 10/05/2015 ΕΦΗΒΙΚΟ ΔΕΝ ΔΙΕΞΗΧΘΗ
Καλείσθε ενώπιον της Π.Ε. την Τετάρτη 27.05.2015 και ώρα 17.00 προς απολογία για τον αγώνα πρωταθλήματος εφήβων μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΔΟΥ στις 10.05.2015.Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Απόλλων-Ηρακλής δεν διεξήχθη διότι ο εγκαλούμενος Ηρακλής Λάρδου δεν προσήλθε στον αγωνιστικό χώρο την ορισθείσα ώρα έναρξης του αγώνα.Επί παραβάσεων των άρθρων 1,3,5,17,21,22 του ΚΑΠ.
ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
Φ.Α. Α.Σ.ΡΟΔΟΣ-ΔΙΓΕΝΗΣ 17/05/2015 ΕΦΗΒΙΚΟ
Στον ποδοσφαιριστή του Α.Σ.ΡΟΔΟΣ Σ.ΚΡΗΤΙΚΌ Α.Δ.1366259 ΠΟΙΝΗ μίας (1)αγωνιστικής παράβαση κανόνων παιχνιδίου (εβγαλε την φανέλα) 2η κίτρινη κάρτα (Άρθρο 10 παρ.1α περ.Ι του Π.Κ.)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments