Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής

0
Dodekanisos

Ανακοινώθηκαν και επίσημα οι αποφάσεις που έλαβαν τα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής κατά την πρόσφατη συνεδρίαση τους. Αναλυτικά:

• Φ.Α. ΑΕ ΚΩΣ- ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ 24/10 (2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Στον ποδοσφαιριστή της «ΔΟΞΑΣ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ» Π. ΚΑΡΑΛΙΑΜΗ Α.Δ. 1174616 ποινή μιας (1) αγωνιστικής, παράβαση κανόνων παιχνιδιού (υποσχόμενη επίθεση) 2Η κίτρινη (Άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. ΙΙΙ του Π.Κ.).
• Φ.Α. ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ- ΕΥΚΛΗΣ 24/10 (2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Στον ποδοσφαιριστή του «ΑΡΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ» Π. ΚΑΛΟΠΗΤΑ Α.Δ. 1239807 ποινή δύο (2) αγωνιστικών απόπειρα βιαιοπραγίας σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή (έπιασε αντίπαλο από το λαιμό) (Άρθρο 10’ παρ. 1β’ του Π.Κ.).
• Φ.Α. ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ- ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΔΟΥ 25/10 (1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Στον ποδοσφαιριστή του «ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΔΟΥ» Γ. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟ Α.Δ. 1275576 ποινή μιας (1) αγωνιστικής επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή 2η κίτρινη (Άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. Ι του Π.Κ.).
• Φ.Α. ΑΣ ΤΗΛΟΣ- ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΧΙΠΟΛΗΣ 27/10 (1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Στον ποδοσφαιριστή του «ΑΣ ΤΗΛΟΣ» ΗΡ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ Α.Δ. 572559 ποινή μιας (1) αγωνιστικής, ανάρμοστη διαγωγή στον Διαιτητή (διαμαρτυρία) 2Η κίτρινη (Άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ.Ι του ΠΚ)

ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ (ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ)
Βάσει των αναφερόμενων στο υπ’ αριθμ. Νο 1 Φύλλο Αγώνος του Διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΝΗΡΕΑ -ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΥ που διεξήχθη στο Γήπεδο ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ στις 25.10.2020, στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1,2,και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σας γνωστοποιούμε με την παρούσα ότι κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του Κρητικού Ι. του σωματείου «ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ» και δη του δηλωθέντος ως Προπονητού αυτού, κ. Κρητικού Ιωάννη. Με βάση σχετική εντολή του Διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

 


ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ (ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ)
Βάσει των αναφερόμενων στο υπ’ αριθμ. Νο 1 Φύλλο Αγώνος του Διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΝΗΡΕΑ -ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΥ που διεξήχθη στο Γήπεδο ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ στις 25.10.2020, στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1,2,και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σας γνωστοποιούμε με την παρούσα ότι κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του Χριστοφόρου Ελ.. του σωματείου «ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ» και δη του δηλωθέντος ως Εκπροσώπου αυτού, κ. Ελευθερίου Χριστοφόρου. Με βάση σχετική εντολή του Διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments