Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ “Οι απειλές δεν αρμόζουν στους πραγματικούς Καλαματιανούς”

“Οι απειλές δεν αρμόζουν στους πραγματικούς Καλαματιανούς”

0
diagoras_sima
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή το παιχνίδι με την Καλαμάτα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε η διοίκηση του Διαγόρα. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

“Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για την ανακοίνωση του Σ.Κ. Καλαμάτας, μετά το παιχνίδι μας στη Ρόδο. Από τη μια, στο τέλος του αγώνα μέλος της συνεχάρη την Έφορο μας για την φιλοξενία της διοίκησης του Γ.Σ. Διαγόρας και από την άλλη, ειρωνικά, αναφέρεται για ανταπόδοση της φιλοξενίας του τύπου «Ρόδα είναι και γυρίζει».

Οι απειλές, προμελετημένες μάλιστα, δείχνουν περίεργες τακτικές που σίγουρα δεν αρμόζουν στους πραγματικούς Καλαματιανούς. Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι πικρή η πρώτη ήττα της περιόδου και είναι δύσκολο να το δεχτείς. Όμως, να σας υπενθυμίσουμε ότι στο μπάσκετ εκτός από τη νίκη, υπάρχει και η ήττα! Το βίντεο του αγώνα βρίσκεται στο youtube και στη διάθεση του οποιουδήποτε, για να μπορέσει να δει αν ήταν εχθρική η διαιτησία. Εμείς, χωρίς καμία δόση ειρωνείας, αναρωτιόμαστε σε τι έφταιξαν τα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων του γηπέδου, όπου προκλήθηκαν ζημιές. Τα στατιστικά του παιχνιδιού δίνουν σίγουρα μια ρεαλιστική εικόνα του ποιος ήταν καλύτερος! Λυπούμαστε για τον τρόπο που σκέφτονται κάποιοι-όχι όλοι- στο χώρο του μπάσκετ. Εύκολα αναζητεί κανείς δικαιολογίες αλλού, για ήττα μιας καλής ομάδας. Δύσκολα την χωνεύεις”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments