Αρχική Videos Οι Αμερικανοί γυρίζουν την πλάτη στις ενισχυτικές δόσεις

Οι Αμερικανοί γυρίζουν την πλάτη στις ενισχυτικές δόσεις

0

Περίπου τέσσερις στους 10 ενήλικες στην Αμερική λένε ότι έχουν πάρει το νέο δισθενές αναμνηστικό ή θα το λάβουν το συντομότερο δυνατό, σύμφωνα με το τελευταίο όργανο παρακολούθησης εμβολίων COVID-19 του Ιδρύματος Kaiser Family Foundation. Στην έρευνα, το 22% των ενηλίκων δήλωσε ότι έχει πάρει το εμβόλιο, ενώ περίπου το 16% είπε ότι θα το κάνει σύντομα. Τα δεδομένα διαφέρουν ελαφρώς από τους αριθμούς που παρέχονται από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, το οποίο δείχνει ότι το 15,5% των ενηλίκων έχει λάβει τη δισθενή αναμνηστική δόση μέχρι στιγμής.

Τα ευρήματα έρχονται καθώς η κυβέρνηση Μπάιντεν εντείνει τις πιέσεις της για να δώσει ώθηση στους ανθρώπους ενόψει της περιόδου των διακοπών και των χειμερινών μηνών. Στα τέλη Νοεμβρίου, οι αξιωματούχοι ξεκίνησαν μια εκστρατεία έξι εβδομάδων που επικεντρώθηκε στην προσέγγιση των ηλικιωμένων και των κοινοτήτων που πλήττονται περισσότερο από τον ιό και να διευκολύνουν την αντιμετώπιση του ιού.

Μεταξύ των ανθρώπων που έχουν ήδη πάρει την αρχική σειρά εμβολίων αλλά όχι το αναμνηστικό, η πιο κοινή απάντηση από ενήλικες (44%) ήταν ότι δεν πιστεύουν ότι το χρειάζονται. Περισσότερο από το ένα τρίτο, ή το 37%, είπε ότι δεν πιστεύουν ότι τα οφέλη αξίζουν τον κόπο. Ένα άλλο τρίτο, ή το 36%, είπε ότι ήταν πολύ απασχολημένοι ή δεν είχαν χρόνο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments