Αρχική Videos “Οι Αμερικανοί άρχισαν να …κουράζονται με τον Ζελένσκι!”

“Οι Αμερικανοί άρχισαν να …κουράζονται με τον Ζελένσκι!”

0
Dodekanisos

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν …βαρεθεί τον Ουκρανό Πρόεδρο Volodymyr Zelenskyy και θα σταματήσουν να τον υποστηρίζουν μόλις η Ουάσιγκτον δεν τον χρειάζεται πλέον στο Κίεβο, δήλωσε ο Florian Philippot (Φλοριάν Φιλιπό), ηγέτης του γαλλικού κόμματος Patriots.

«Η αμερικανική κυβέρνηση έχει αρχίσει να κουράζεται με τον Ζελένσκι και του ζητά να διαπραγματευτεί με τη Ρωσία! Όταν οι ΗΠΑ δεν χρειάζονται πλέον την …μαριονέτα τους, θα τον ξεφορτωθούν, όπως πάντα!» έγραψε ο Philippot στο Twitter.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, η εφημερίδα Washington Post ανέφερε επικαλούμενη πηγές ότι η κυβέρνηση του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ζήτησε ιδιωτικά από την ουκρανική ηγεσία να επιδείξει ετοιμότητα να διαπραγματευτεί με τη Μόσχα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αμερικανική κυβέρνηση ενθαρρύνει την πολιτική ηγεσία της Ουκρανίας να δείξει πως είναι ανοικτή στις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία και να απεμπολήσει τη δημόσια άρνησή της να διεξαγάγει ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις εάν δεν έχει προηγουμένως εγκαταλείψει την εξουσία ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Η εφημερίδα τονίζει πως Αμερικανοί αξιωματούχοι σκέφτονται σοβαρά την εκτίμηση Ουκρανών ομολόγων τους ότι ο Πούτιν προς το παρόν δεν εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να διαπραγματευτεί, όμως αναγνωρίζουν πως η άρνηση του Βολοντίμιρ Ζελένσκι να συζητήσει καν μαζί του ενέτεινε τις ανησυχίες σε χώρες της Ευρώπης, της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής που πλήττονται περισσότερο από την αύξηση του κόστους των τροφίμων και των καυσίμων.

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments