Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου ΟΦΙ: …και το ταξίδι ξεκινάει…

ΟΦΙ: …και το ταξίδι ξεκινάει…

0
Dodekanisos

Ολοκλήρωσε κατά πολύ μεγάλο ποσοστό το ρόστερ του ενόψει της νέας χρονιάς ο ΟΦ Ιστρίου. Η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε μερικές ακόμα κινήσεις. Ειδικότερα:
“Το Δ.Σ. της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και επίσημα τους παρακάτω ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ενισχύσουν την ομάδα μας την φετινή χρονιά. Αναλυτικότερα, καλωσορίζουμε πίσω στην ομάδα μας 4 παιδιά που αγωνίστηκαν και στο παρελθόν σε αυτήν, τον Βασίλη Αυγουστάκη και τον Σπύρο Τεχνίτη ως ελεύθεροι, τον Παναγιώτη Αργυρού (από Ασπίδα Απολακκιάς) και τον Θωμά Βρετιναρη (από Αδελφοσύνη), όλοι τους αγωνίζονται στο χώρο της μεσαίας γραμμης. Ακόμη, άλλοι 6 ποδοσφαιριστές θα ανήκουν στο δυναμικό μας στο εξής, ο αμυντικος Σταύρος Παντελίδης (από ΑΕΡΑ), ο μέσος Μανώλης Πρωτόπαπας (από Ασπίδα Απολακκιάς), ο αμυντικός Γιάννης Κουνιος (ως ελεύθερος), ο μεσοεπιθετικός Γιώργος Παπανικολάου (από Ροδιακό), ο αμυντικός Μιχάλης Μαγκαφακης (από Θύελλα Πυλώνας) και ο τερματοφύλακας Αλέξανδρος Προβατάς (από Αστέρα Παστίδας). Ευχόμαστε σε όλους καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.
Παράλληλα, ευχαριστούμε πολύ όλες τις ομάδες που συναίνεσαν στις μεταγραφές των παικτών.
Στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν οι τελευταίοι παίκτες, με τους οποίους υπάρχει ήδη συμφωνία και με αυτούς θα κλείσει και τυπικά το ρόστερ της ομάδος μας”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments