ΟΦ Ιστρίου: Ξεκίνησε η προετοιμασία, ανακοινώθηκε το ρόστερ

0

Την προετοιμασία της ενόψει της νέας χρονιάς ξεκίνησε χθες η ομάδα του ΟΦ Ιστρίου η οποία ανακοίνωσε παράλληλα το ρόστερ της. Αναλυτικά:

“Ξεκίνησε και επίσημα χθες η προετοιμασία της ομάδας μας, για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Οι παίκτες μας συνεπείς στο ραντεβού τους, εκτός αυτών που απουσίαζαν για επαγγελματικούς λόγους, έκαναν την πρώτη τους προπόνηση, υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Γιάννη Μάλτα.
Μετά την πετυχημένη περσινή λοιπόν χρονιά, ο Ο.Φ.Ι. φιλοδοξεί η νέα σεζόν αφενός να ολοκληρωθεί στα γήπεδα με υγεία για όλο τον κόσμο και αφετέρου να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι, μοναδικός στόχος που θέτει η ομάδα, είναι να παραμείνουμε οικογένεια μέχρι το τέλος και τότε θα κάνουμε ταμείο.
Έχοντας παραμείνει σχεδόν όλος ο περσινός βασικός κορμός της ομάδας και κατορθώνοντας εφέτος να κάνουμε κάποιες ποιοτικές προσθήκες -τόσο σε επίπεδο χαρακτήρων όσο και αγωνιστικά- , είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της. Ο προπονητής μας Γιάννης Μάλτας, θα έχει το δυσκολότερο ή ευκολότερο έργο, (δύσκολο να επιλέξει, εύκολο γιατί θα έχει πάντα επιλογές), αφού το ρόστερ της ομάδας φέτος αποτελείται μέχρι στιγμής από 32 ποδοσφαιριστές, ωστόσο, είμαστε σίγουροι, γνωρίζοντας τον και από πέρυσι, ότι και αυτός θα φανεί αντάξιος της περίστασης.Προσθήκες θα γίνουν μόνο για κάτι εξαιρετικό.
Αναλυτικά το ρόστερ της ομάδας μας και το τεχνικό τιμ για την ποδοσφαιρική σεζόν 2020- 2021

Τερματοφύλακες:

Δημητρίου Τακης
Παπασάββας Χρήστος
Παπαεμμανουήλ Νικος
Πόγιας Νεκτάριος

Αμυντικοί:
Γιώτας Ευθύμιος
Δημητρίου Νικος
Κούνιος Γιάννης
Κώστίδης Νίκος
Νίκανδρος Νίκος
Μαλανδρής Βασίλης
Παπακώστας Άκης
Πετσαλάκης Μανόλης
Πρωτόπαπας Μανόλης
Ριζάς Βαγγέλης
Φιντικάκης Νίκος

Μέσοι:
Αλαφάκης Μιχαλης
Βαγιαννακης Ραφαηλ
Αργυρού Παναγιώτης
Βρετινάρης Θωμάς
Γαϊτάνος Στέργος
Μικκιού Γιώργος
Παπανικολάου Γιώργος
Παπαστεργής Στέργος
Σταματάκης Ματθαίος
Τσούκαλης Πέτρος
Τριαλωνης Μανόλης
ΚαρατσίβοςΑντώνης

Επιθετικοί:
Αμπελάς Αγαπητός
Βασιλείου Βασίλης
Κρητικός Λευτέρης
Μικκιός Μιχαήλ
Χωρίτης Χρήστος

Προπονητής :Γιάννης Μάλτας
Προπονητής Τερματοφυλάκων: Τάκης Δημητρίου
Γενικός Αρχηγός :Γιάννης Πόλος”.