Αρχική Παιδικό Με οδηγό τον Θεοδωρή!

Με οδηγό τον Θεοδωρή!

0
Dodekanisos

Μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Αφάντου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Παιδικού πρωταθλήματος, ο ΑΕΡΑ πέτυχε την Πέμπτη φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας της Ρόδου με 5 – 3. Και οι δυο ομάδες έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και ικανοποίησαν και τους προπονητές τους αλλά και τους φιλάθλους που έδωσαν το παρών στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Αναμφίβολα, από το παιχνίδι ξεχώρισε ο Θεοδωρής ο οποίος μετά το δυναμικό ξεκίνημα των «μικρών ελαφιών» και το 0 – 2, ανέλαβε δράση και οδήγησε την ομάδα του στην πλήρη ανατροπή και την κατάκτηση της νίκης πετυχαίνοντας τέσσερα από τα πέντε γκολ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΕΡΑ «έβγαλε» όλο το παιχνίδι με την αρχική ενδεκάδα μιας και ο τεχνικός Θεόδωρος Σκαρτάδος δεν είχε στην διάθεση του αλλαγές.

Τέσσερα λοιπόν γκολ έ βαλε ο Θεοδωρής και ένα ο Νικολού. Για τη Ρόδο σκόραραν οι Ζαγούρης, Σαλπιγκτίδης και Χαρίτος.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΕΡΑ: Διάκου, Μαχαιρίδης, Σταυρής, Θεοδωρής, Καλογήρου, Χωραφίτης, Νικολού, Λέντζας, Κουτσιούκης, Τσιλιγκήρης, Κακακιός
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Κιουπάκης, Κωνσταντινίδης, Χαρίτος, Σαλπιγκτίδης, Πελαρδής, Γ. Γεωργαλλής, Α. Γεωργαλλής, Οικονόμου, Πάνιτς, Ζαγούρης, Διακομιχάλης (Στον πάγκο έκατσαν οι Κοτσομύτης, Γκίνος, Μικκιού, Δάμος, Νάκκας, Γκιόλεναμ, Γιακουμάκης και Τσούρτη)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments