Αρχική Αθλητικά νέα Οδηγίες για την είσοδο στο Κολοσσός – Παναθηναϊκός

Οδηγίες για την είσοδο στο Κολοσσός – Παναθηναϊκός

0
Dodekanisos

Τις οδηγίες προς τους φιλάθλους που θα βρεθούν αύριο 08/04 στις 17:15 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Καλλιθέας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπάσκετ του Κολοσσού με τον Παναθηναϊκό BC Aktor, το 2ο από το top 6 ανακοίνωσε η ομάδα της Ρόδου. Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και όσοι βρεθούν στο Κ. Γ. Καλλιθέας θα πρέπει να τηρήσουν τις οδηγίες για την ομαλή είσοδο τους. Η ανακοίνωση της ομάδα:

«Σας ενημερώνουμε ότι για την είσοδό σας στο γήπεδο για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR, θα ισχύουν τα παρακάτω και παρακαλούμε να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες:

– Το κάθε εισιτήριο είναι ονομαστικό και δεν μεταβιβάζεται.

– Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα πραγματοποιείται ταυτοποίηση, οπότε ο κάθε φίλαθλος θα πρέπει να έχει μαζί την ταυτότητα ή το διαβατήριο του.

– Η είσοδος ΔΕΝ θα επιτραπεί σε οποιονδήποτε δεν διαθέτει ονομαστικό εισιτήριο ή εισιτήριο διαρκείας.

– Είναι σημαντικό να κρατήσετε το απόκομμα του εισιτηρίου σας, καθώς θα πραγματοποιείται επανέλεγχος κατά την επανείσοδό σας στο γήπεδο, στο ημίχρονο του αγώνα.

– Όλοι οι διαπιστευμένοι, εισέρχονται από την κεντρική (VIP) είσοδο του γηπέδου.

– Στον εσωτερικό χώρο parking, δικαίωμα για στάθμευση έχουν μόνο όσοι είναι κάτοχοι χρυσής κάρτας διαρκείας η οποία θα πρέπει να επιδεικνύεται κατά την είσοδό σας.

– Όλες οι θύρες (1-2-3-4-VIP) θα είναι ανοικτές από τις 15:45, οπότε και θα ξεκινήσει και η είσοδος των θεατών και να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο στο γήπεδο.

– Παρακαλούμε να τηρηθεί η είσοδος από την ανάλογη Θύρα που αναγράφεται στο εισιτήριό σας και να τηρηθεί η θέση που αναγράφεται επάνω στο εισιτήριο ενώ δεν θα επιτρέπεται η μετακίνηση σε άλλη Θύρα και θέση του γηπέδου.

– Ενημερώνουμε ότι, τόσο εντός όσο και περιμετρικά των θυρών του γηπέδου, ο χώρος εποπτεύεται με ηλεκτρονικά μέσα επιτήρησης, με σκοπό την προστασία προσώπων και αγαθών. Απαγορεύεται η είσοδος σε άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά προσώπου. Με την είσοδό σας στο γήπεδο συγκατατίθεστε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για χρονικό διάστημα 14 ημερών με βάση το ΦΕΚ 929/Β/7-2-2024.

– Σας παρακαλούμε να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες των υπευθύνων του αγώνα.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments