Αρχική Videos “”Οχι σε …λευκή επιταγή των ΗΠΑ στην Ουκρανία!”

“”Οχι σε …λευκή επιταγή των ΗΠΑ στην Ουκρανία!”

0

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelenskyy κάλεσε τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων  των ΗΠΑ Κέβιν Μακάρθι να επισκεφθεί τη χώρα του τονίζοντας ότι ταλαιπωρείται. «Πρέπει να έρθει εδώ για να δει πώς δουλεύουμε, τι συμβαίνει εδώ, τι μας προκάλεσε ο πόλεμος, ποιοι άνθρωποι πολεμούν τώρα, ποιοι πολεμούν τώρα. Και μετά από αυτό, κάντε τις υποθέσεις σας», είπε ο Zelenskyy κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στο CNN.

Από τη δική του πλευρά, ο  Μακάρθι απάντησε ότι δεν θα έκανε το ταξίδι και επεσήμανε για μια ακόμα φορά ότι οι ΗΠΑ δεν πρέπει να στέλνουν μια «λευκή επιταγή» στο Κίεβο, επαναλαμβάνοντας μια θέση που έκανε αρχικά το περασμένο φθινόπωρο η οποία προκάλεσε σάλο από μέλη και των δύο κομμάτων.

«Ας είμαστε πολύ σαφείς σχετικά με αυτό που είπα: όχι λευκές επιταγές, εντάξει; Οπότε, από αυτή την άποψη, δεν χρειάζεται να πάω στην Ουκρανία για να καταλάβω αν υπάρχει λευκή επιταγή ή όχι», είπε ο ΜακΚάρθι στο CNN. «Θα συνεχίσω να λαμβάνω τις ενημερώσεις μου, αλλά δεν χρειάζεται να πάω στην Ουκρανία ή το Κίεβο για να το δω. Και η άποψή μου ήταν πάντα, ότι δεν θα δώσω λευκή επιταγή για τίποτα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments