Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Όχι πριν το 2022 ο τάπητας στα Κοσκινού

Όχι πριν το 2022 ο τάπητας στα Κοσκινού

0
Dodekanisos

Δεν είναι εφικτό να παραδοθεί πριν το 2022 ο νέος τάπητας στο γήπεδο Κοσκινού όπως τουλάχιστον ενημέρωσε τους ανθρώπους του τοπικού Διγενή ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Νίκος Νικολής, κατά την διάρκεια επίσκεψης του στο γήπεδο. Ο κ. Νικολής εξήγησε πάντως πως το θέμα είναι διαδικαστικό και το έργο έχει ενταχθεί στον προϋπολογισμό του 2021. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Σήμερα επισκέφθηκε το ποδοσφαιρικό γήπεδο του Α.Σ Διγενή, ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Νίκος Νικολής, ανταποκρινόμενος στο αίτημα-κάλεσμα του σωματείου μας.

Παρών στην συνάντηση ήταν ο πρόεδρος της ομάδας Αντωνης Διακάκης και σύσσωμο το Δ.Σ.
Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και ο κ. Νικολής ενημερώθηκε εκτενώς και είδε και ο ίδιος, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εδώ και πολύ καιρό.

Ο ίδιος μας διαβεβαίωσε ότι η αλλαγή του τάπητα του γηπέδου έχει ενταχθεί στον προϋπολογισμό του 2021 και είναι διαδικαστικό το θέμα της αποπεράτωσης του έργου το οποίο δεν μπορεί να παραδοθεί νωρίτερα από το 2022, καθώς επίσης συζητήθηκε και η γενικότερη αναβάθμιση του αθλητικού χώρου σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΡ και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου. Η μόνωση της εξέδρας, ο φωτισμός και η επιδιόρθωση του τοιχίου είναι μέσα στο πλαίσιο των εργασιών.

Οι προπονήσεις της Ακαδημίας έχουν ξεκινήσει και αριθμούν πλέον 110 νεαρούς αθλητές, αριθμός που αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Μέριμνα και υποχρέωση μας είναι να αθλούνται τα παιδιά μας σε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments