Αρχική Videos “Όχι, δεν υπάρχει ένδειξη εξωγήινων δραστηριοτήτων”, λέει ο Λευκός Οίκος

“Όχι, δεν υπάρχει ένδειξη εξωγήινων δραστηριοτήτων”, λέει ο Λευκός Οίκος

0

«Όχι δεν υπάρχει καμία ένδειξη εξωγήινων δραστηριοτήτων», είπε από το Βήμα του Λευκοί Οίκου η εκπρόσωπος τύπου Καρίν Ζαν Πιέρ. Τουλάχιστον μία ή δύο φορές αυτό το Σαββατοκύριακο, πέρασε από το μυαλό όλων η σκέψη: Θα μπορούσε να είναι εξωγήινοι; Η ίδια χαρακτηριστικά, είπε για το θέμα αυτό στους δημοσιογράφους τα εξής:

«Ξέρω ότι υπήρξαν ερωτήσεις και ανησυχίες σχετικά με αυτό, αλλά δεν υπάρχει –και πάλι καμία ένδειξη– εξωγήινων ή εξωγήινων δραστηριοτήτων με αυτές τις πρόσφατες καταστροφές. Ο Αμερικανικός λαός θα πρέπει να το γνωρίζει αυτό και είναι σημαντικό για εμάς να το πούμε από εδώ γιατί έχουν ακουστεί πολλά».

Ο αμερικανικός στρατός κατέρριψε ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο πάνω από τη λίμνη Χιούρον την Κυριακή, το τέταρτο που στοχοποιήθηκε από τις αμερικανικές δυνάμεις σε περίπου μια εβδομάδα.

Ο εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Τζον Κίρμπι, ανέβηκε στο βήμα, ευχαριστώντας την Ζαν-Πιερ που ξεκαθάρισε τα πράγματα. Ο Κίρμπι έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τα τρία αντικείμενα , λέγοντας στους δημοσιογράφους ότι ήταν μη επανδρωμένα και ότι δεν εντοπίστηκαν απειλές ή σήματα επικοινωνίας. Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έχει ενημερωθεί για τις πρόσφατες επιχειρήσεις, είπε, σημειώνοντας ότι τα αντικείμενα καταρρίφθηκαν λόγω κινδύνων εναέριας κυκλοφορίας και όχι λόγω απειλών επιτήρησης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments